Ciekawe Apisto
Ciekawe Apisto
Właśnie aklimatyzują się:
Pielęgniczka Dwupręga - APISTOGRAMMA BITAENIATA
Pielęgniczka Słoneczna - APISTOGRAMMA ATAHUALPA
Oba gatunki to ryby z odłowu. Niedługo będą dostępne dla zainteresowanych
Pielęgniczka Dwupręga - APISTOGRAMMA BITAENIATA
Pielęgniczka Słoneczna - APISTOGRAMMA ATAHUALPA
Oba gatunki to ryby z odłowu. Niedługo będą dostępne dla zainteresowanych
- 4
Re: Ciekawe Apisto
Ja to nie wiem, ale Grześka trzeba jakoś zblokować na forum
- przez Niego będę musiał mieć co miesiąc inną obsadę!
Pawie oczka sprowadzaj - tylko to będzie gwarantem stabilności mojej obsady!
- przez Niego będę musiał mieć co miesiąc inną obsadę!
Pawie oczka sprowadzaj - tylko to będzie gwarantem stabilności mojej obsady!
- 2
Oj widzę, że będę musiał do Ciebie zajechać jak tylko uda mi się załatwić kurs na Białystok
- 0
Zakochałem się! Ryby 15 minut po wpuszczeniu do nowych domów zaczęły zajadać się ochotką, samce pięknie się stroszyć i ustalać rewiry - co ciekawe próbowały się "dogadać" przez szybę dzieląca oba zbiorniki, miedzy gatunkami. Oj ciężko mi było wczoraj wyjść ze sklepu...
Dziś zaczynają nabierać kolorów, jedzą bez oporów. Czas podkarmić je krewetkami i obserwować jak polują. Zapraszam na podglądanie, chyba będę musiał zainwestować w kanapy do sklepu bo co niektórym brakuje oparcia podczas "pseudo-terapeutycznych sesji wyciszających"
Dziś zaczynają nabierać kolorów, jedzą bez oporów. Czas podkarmić je krewetkami i obserwować jak polują. Zapraszam na podglądanie, chyba będę musiał zainwestować w kanapy do sklepu bo co niektórym brakuje oparcia podczas "pseudo-terapeutycznych sesji wyciszających"
- 4
Proszę bardzo (choć jeszcze za jasno w sklepie i "złapanie" łobuzów nie jest takie łatwe):
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Dziękuje za zdjęcia. Te pielęgniczki mają podobne wymagania do pielęgniczek kakadu?
- 0
Tak. Trzymam je w bardzo miękkiej i lekko kwaśnej wodzie. Mogą mieć mniejsza tolerancję na złe parametry wody.
- 0