[182] longer ;)
Re: [182] longer ;)
Misiak pisze:Piskorki wpuścisz i następnym razem je zobaczysz przy restarcie.
Kiedyś miałem dwie szt w 72l i faktycznie mało ich było widać ale czasami się udawało

- 0

Zasyp dno zwirem , a będzie miał ciężej się schować .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Akwarium nie jest gęsto zarośnięte i na pewno będzie widać cierniooczki, szczególnie jeśli wpuścisz 5-6 szt.
- 0
thaz pisze:Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Do kupienia w 26 stopni.
Te skałki występują w większej formie? Tak żeby częściowo zakryć szybę o szerokości ok. 40 cm. i wysokości ok. 50 cm.?
- 0
Pisz 26st. -
głazy są , choc powoli ich ubywa , ale czy o takich rozmiarach - nie wiem .
głazy są , choc powoli ich ubywa , ale czy o takich rozmiarach - nie wiem .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Po zmianie lampy już nie jest tak bursztynowo :-)
Winien też pewnie purigen w filtrze.... hmm chyba czas na CO2 albo czeka mnie atak glonów
Na gościnnych występach Bojownik córki, zabrałem jej kostkę :P
Doszły ryby, więc po podsumowaniu pływamy tak:
- Tęczanka Neonowa - 10-12 szt [Nowa Gwinea]
- Razbora Espei 30 szt [Tajlandia/Kambodża]
- Stiphodon sp. - 4-5 szt [Sumatra/Indonezja]
- Brzanka karłowata 4 szt
- Piskorek Kuhla x2
- Piskorek (nie wiem jak się nazywa -cały brązowy) x2
- ślimak Brotia Pogodula x1
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Winien też pewnie purigen w filtrze.... hmm chyba czas na CO2 albo czeka mnie atak glonów

Na gościnnych występach Bojownik córki, zabrałem jej kostkę :P
Doszły ryby, więc po podsumowaniu pływamy tak:
- Tęczanka Neonowa - 10-12 szt [Nowa Gwinea]
- Razbora Espei 30 szt [Tajlandia/Kambodża]
- Stiphodon sp. - 4-5 szt [Sumatra/Indonezja]
- Brzanka karłowata 4 szt
- Piskorek Kuhla x2
- Piskorek (nie wiem jak się nazywa -cały brązowy) x2
- ślimak Brotia Pogodula x1
- 3

Jest nawet lepiej niż przed tem
woda w zbiorniku wygląda na bardzo świeżą, to pewnie po purigenie
naprawde ładna aranżacja, coś mi się wydaje, ze bojownik zostanie na dluzej - pasuje tu!

- 0
Grzegorz Wereda pisze:Fajna lampa
Lampa za fajne pieniadze do dostania w 26'C. Nie chodzi na 100%, przy pelnej mocy wypala zwir i gotuje wode

@tapatalk
- 0