rykowisko 2.0 ( for Miewan)
Re: rykowisko 2.0 ( for Miewan)
Misiak pisze:Brutto 1076,32 litra, ładnie.
Będą ryby zadowolone
podawanie brutto to jak długość.... razem z kręgosłupem
900 l i tyle

- 1
a baniaku pojawiło się nowe życie...stułbie.
częśc bytuje sobie na filtrze i tylnej szybie, te które pojawiły się na przedniej nie doczekały czyszczenia, ciekawe czy smakowały mieczom??
częśc bytuje sobie na filtrze i tylnej szybie, te które pojawiły się na przedniej nie doczekały czyszczenia, ciekawe czy smakowały mieczom??
- 0
Nie przepuszcza one niczemu
aż do ampularii

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Nie przepuszcza one niczemuaż do ampularii
aż tak źle nie jest

ale stułbia takie akuratne do paszczy i jeszcze zachęcająco ramionami macha....
- 1
Dokładnie - element wabiacy jest najwazniejszy .
Te nieskoordynowane ruchy
Te nieskoordynowane ruchy

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
po dzisiejszej podmianie z asystująca 3-latką zastanawiam się czy nie zaprosić trynkiewicza i wasniewskiej na gościnne wystepy 

- 0
A może jakaś 
A co aż tak źle

A co aż tak źle
- 0
foty są , pozmniejszam i wstawię.
czy źle? szału dostawałem, znikający wąż, kąpiele zabawek w wiadrze, przyozdabianie szyby liśćmi z przycinanych roślin, woda w połowie salonu...dodatkowo pies musi pić z wiadra i pchać tam paszczę bo a nóż coś się rusza i można zapolować. armagedon.
a najlepsze było jak wróciła żona i ta mała kanalia z anielskim uśmieszkiem mówi "mama ja pomaga tatusiowi"
czy źle? szału dostawałem, znikający wąż, kąpiele zabawek w wiadrze, przyozdabianie szyby liśćmi z przycinanych roślin, woda w połowie salonu...dodatkowo pies musi pić z wiadra i pchać tam paszczę bo a nóż coś się rusza i można zapolować. armagedon.
a najlepsze było jak wróciła żona i ta mała kanalia z anielskim uśmieszkiem mówi "mama ja pomaga tatusiowi"

- 3