Drozdowo 2016
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Re: Drozdowo 2016
To okazja na wizytę - zadzwoń do Adasia
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Ja również dziękuję za wspaniały weekend spędzony w miłym towarzystwie, za fajną integrację, za spotkanie. I ... mam nadzieję, że będziemy się częściej w podobny sposób integrować i spotykać .
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ja również, chciałbym podziękować wszystkim za udział w Drozdowie, a zwłaszcza ekipie Akwariuszy, to już kolejna wystawa, gdzie dzięki nim robimy "tłum", ale też znacznie zwiększa się ilość zbiorników prezentowanych przez "Białystok", i cóż, że teraz czasami trudno jest określić czy dany zbiornik lub użytkownik pojawia się jako Akwariusz czy Onlajn - nadal jest to AkwariumOnline.pl i mówię Wam jest siła - dla osób przeglądających forum na skórce QA ( nie ma tej opcji na "starym" subsilver), chcę zwrócić uwagę, że Akwariusze zostali od dzisiaj "zabanerowani" w naszym głównym okienku informacyjnym i tak zapewne zostanie.
Dni w Drozdowie jest miejscem spotkania w większości starych znajomych ( mało jest "nowych twarzy") , ale tym razem, co należy odnotować arowana.pl również pojawiła się "siłą" ( w tym 3 aktywnych userów AO.pl), co poraz kolejny dało grunt do "zacieśnienia" ( i tak dobrych) relacji z tymże forum.
Dni w Drozdowie jest miejscem spotkania w większości starych znajomych ( mało jest "nowych twarzy") , ale tym razem, co należy odnotować arowana.pl również pojawiła się "siłą" ( w tym 3 aktywnych userów AO.pl), co poraz kolejny dało grunt do "zacieśnienia" ( i tak dobrych) relacji z tymże forum.
- 4
Mann am Boden
Misiak pisze:A ja zostawiłem kurtkę...
Z chłopakami zastanawialiśmy się czyja plandeka została
- 3
Akwarysta bez zbiornika
Tuptuś pisze:Misiak pisze:A ja zostawiłem kurtkę...
Z chłopakami zastanawialiśmy się czyja plandeka została
Ja swój namiot zdążyłem schować
- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie