Zoo Botanika 2016
Re: Zoo Botanika 2016
W tym tygodniu, jestem w jednej pracy na urlopie, ale biegnę do drugiej na 15 i pracuję do 18.30. Więc każdy dzień jest dla mnie dobry, ale po 18.30. Wyjątek stanowi piątek- wolny cały dzień.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Będzie ciężko z czasem,ustawiajcie coś wpadne na kwadras
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
No to znamy już zasady
każda z naszych grup musi wystawić co najmniej 3 baniaki
po 1 na stoisku i po dwa min.100 litrowe na wystawę skąd jak się okazuje automatycznie będą zaliczone do konkursu
nieco zmienia nam to pierwotne ustalenia z ostatniego spotkania, więc wydaje się, że jednak szybko musimy się spotkać znowu ( max do końca tygodnia), bo czasu na przesłanie zgłoszeń ( na formularzu konkursowym ) mamy coraz mniej, a szczegółów do podania coraz więcej.
każda z naszych grup musi wystawić co najmniej 3 baniaki
po 1 na stoisku i po dwa min.100 litrowe na wystawę skąd jak się okazuje automatycznie będą zaliczone do konkursu
nieco zmienia nam to pierwotne ustalenia z ostatniego spotkania, więc wydaje się, że jednak szybko musimy się spotkać znowu ( max do końca tygodnia), bo czasu na przesłanie zgłoszeń ( na formularzu konkursowym ) mamy coraz mniej, a szczegółów do podania coraz więcej.
- 0
Mann am Boden
Ja mam swój zbiornik o wymiarach 60x50x50cm (długośc, szerkość, wysokość), 150 litrowy.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Może piątek? Może tym razem U Cezara?powiedzmy 17
- 3
Do kuli, nadają się tylko cukierki !