Zoo Botanika 2016
Re: Zoo Botanika 2016
Ja nie wiem dlaczego spotkaliśmy się w takim gronie,z ust Roberta padło,że "Wy jesteście obcykani co i jak i z czym się to je".Twoich wypowiedzi absolutnie nie odebrałam jako zabawnego czy życzliwego gadania. Ja osobiście nie jadę,ale wspieram Bietę i pomogę jej ze wszystkim z czym będzie potrzebować wsparcia by wypadła superancko jako jedna z forumowiczek. Nie widzę żadnej segregacji,może Wy tam między sobą się bardziej lub mniej lubicie-zero mnie to interesuje.Jestem zaskoczona taką reakcją a byłam przekonana na 10000 % że w kupie będzie siła i wsparcie całej białostockiej brygady. Podziały sa w ludzkiej głowie bo tak jesteśmy wychowywani,jedyne jakie ja w tej sytuacji widzę to "starzy" vs "nowi" i chłopy vs baby.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
dwojak23 pisze:Dziwny jesteś, nikt tego nawet nie napisał...
Chcesz to się obrażaj
Niepotrzebnie podgrzewasz atmosferę która i tak jest gorąca ....
Andrzejowi chodziło że niespodzianka mogła być w dwojaki sposób rozumiana i nieprzyjemna, bo w jaki sposób wystąpią na botanice Akwariusze:
- jeśli jako Akwariusze - tzn. że jest rozłam na forum, tak myślą na zewnątrz, co Andrzej delikatnie nadmienił
- jeśli AO - to tu się kłania regulamin ZOO Botaniki, o którego znajomość było przynajmniej dwukrotnie wywoływane pytanie
I panowie thaz ma racje - ten temat powinien być załatwiony live lub przynajmniej telefonicznie, Szkoda aby dwóch ludzi którzy tu na forum i poza nim robią kawał dobrej roboty si pożarło o jakieś niedomówienie. Bo sądząc po wpisie Aleksandry cześć forumowiczów nie do końca zrozumiała o co chodziło z wyjazdem grupy forumowej na Botanike
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
Stop STOP stop bez nerw,spotkajmy się i jestem pewien że nieporozumienie się wyjaśni
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Pass
Damian nie obrażam się i daleki jestem od tego stanu
Aleksandra ani mi w głowie rozbawianie Twojej osoby
Chcecie "tajemnic" proszę bardzo
Jeżeli będziecie chcieli pogadać , jest na to czas
Nie chcecie gadać ze mną, może znajdziecie innego słuchacza
Damian nie obrażam się i daleki jestem od tego stanu
Aleksandra ani mi w głowie rozbawianie Twojej osoby
Chcecie "tajemnic" proszę bardzo
Jeżeli będziecie chcieli pogadać , jest na to czas
- 0
Mann am Boden
No cóż, ja powoli zbieram i kompletuję materiały. Zarys zbiornika już mam, wiem jak i co ma być. Ostatnio dysponuję bardzo małą ilością wolnego czasu, bo jedynie piątki popołudnia i weekendy. Przez weekend postaram się podziałać trochę i jak już cos będę miała- zaprezentuję.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
miewan pisze:Pass
.....
Andrzej bez takich

- 0
Kurczaczki, kiedy do Was wreszcie dotrze, że cała ta sprawa nie jest moim prywatnym fochem jako Andrzeja Jana Nieborak nick miewan ( i prywatnie ani mi w głowie bicie piany i ewentualne szarpanie stosunków towarzyskich ) i wojenką z Akwariuszami ( którym mam nadzieję, że nadal jestem i fotka z "grabą przynależności" z Naczelnym nadal pozostaje w mocy).
Tylko osobą administrującą forum AO, w sytuacji gdy powstała inicjatywa oddziałująca na jedność i spójność forum nastąpiła reakcja - czyż z Waszego założenia BIAŁYSTOK nie miał tam wystąpić jako Akwariusze AkwariumOnline, wydaje się rzeczą oczywistą, że w sprawach ogólnych forum dobrze byłoby gdyby forum coś o tym wiedziało jeżeli go to dotyczy choćby pośrednio.
Na koniec dla podgrzania atmosfery nowa wersja plakatu , już z umieszczonymi logami :
Tylko osobą administrującą forum AO, w sytuacji gdy powstała inicjatywa oddziałująca na jedność i spójność forum nastąpiła reakcja - czyż z Waszego założenia BIAŁYSTOK nie miał tam wystąpić jako Akwariusze AkwariumOnline, wydaje się rzeczą oczywistą, że w sprawach ogólnych forum dobrze byłoby gdyby forum coś o tym wiedziało jeżeli go to dotyczy choćby pośrednio.
Na koniec dla podgrzania atmosfery nowa wersja plakatu , już z umieszczonymi logami :
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Mann am Boden
No to może prostsze rozwiązanie - wcześniej "spotkanie" wszystkich wyjeżdżających
Jeden termin, jedno miejsce 100% obecności.
I z głowy

Jeden termin, jedno miejsce 100% obecności.
I z głowy
- 3
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Robert wycofuje się z zabawy,dzieki temu pozostaje bez akwarium

- 0