300 l
Re: 300 l
Kawałek czarnego plastiku o grubości 1mm docięty na wymiar profilu. Wsuń do panelu. Wkłady przytrzymają plastik. Jak zajdzie glonem to wyjmiesz, umyjesz i z powrotem do panelu. Tak jak ja wsuwałem łupek jako tło do krewetkarium w Częstochowie w zeszłym roku.
- 0

Zgodnośće z sugestią Sebastiana - zostało mi tylko odebrać pvc czarne 1 mm - i projekt uważam za zakończony . Korona ze spienionego pvc 1 cm grubości - wykonanie , jak na zdjęciu .
Druga rzecz - zapomniałem o łańcuchu - nie kupiłem
, bo muszę obniżyć jeszcze oświetlenie dla lepszego efektu wizualnego jak i dla roślin - tylko 1 w diody
Jutro ryby i siup - pozamiatane i karmić , karmić
Druga rzecz - zapomniałem o łańcuchu - nie kupiłem

Jutro ryby i siup - pozamiatane i karmić , karmić
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Delikatnie powyżej , tak aby nie świeciło po oczach a jednocześnie zabezpieczalo przed wyskoczeniem
ryboli , dlatego też korona - pierwsza.
Poza tym nie pomyślałem żeby się chowało i radiator jest troszkę Większy - spróbuję jutro jak zmienię łańcuchy , dziś już nie dojadę do sklepu

Poza tym nie pomyślałem żeby się chowało i radiator jest troszkę Większy - spróbuję jutro jak zmienię łańcuchy , dziś już nie dojadę do sklepu

- 0
Zamiast kleju użyłem wkrętów - nie ma szanns że się rozpadnie ( jak u kolegi ) , po moich .Wymyslach jest sztywna , twarda i prawie idealnie przypasoawala .
Jadę zaraz po brakujące gifty i przerzucam rybole
Po zakończeniu projektu biorę się za oświetlenie 750
Przy zakładaniu akwarium nie obyło się bez
Za pierwszym razem - gdy pojechałem po ryby - ryby są w 112l wystartowanej w dwa dni przed wpuszczeniem ryb i dodatkiem startowym . Natomiast 300 l poszło z tejże szklanki na zdjęciu - ok 2 tygodnie po zalaniu wpuszczam ryby ( dziś )
Dla ludzi negujacych - jednaa z najstarszych metod startowania świeżego zbiornika, sprawdzona , opisana w kilku pozycjach naukowych
Jadę zaraz po brakujące gifty i przerzucam rybole

Po zakończeniu projektu biorę się za oświetlenie 750

Przy zakładaniu akwarium nie obyło się bez
Za pierwszym razem - gdy pojechałem po ryby - ryby są w 112l wystartowanej w dwa dni przed wpuszczeniem ryb i dodatkiem startowym . Natomiast 300 l poszło z tejże szklanki na zdjęciu - ok 2 tygodnie po zalaniu wpuszczam ryby ( dziś )

Dla ludzi negujacych - jednaa z najstarszych metod startowania świeżego zbiornika, sprawdzona , opisana w kilku pozycjach naukowych
- 0
A discusy wyglądają tak oto
Mają 6 miesięcy , od wypuszczenia trzymają się cała grupa , plywajac po całym szkle . Mają dwa korzenie , jeden znają , drugi nowy i śpią przyklejone ciałem do znanego sobie
.
Jak się trochę oswoja , zrobię im lepsze fotki
Mają 6 miesięcy , od wypuszczenia trzymają się cała grupa , plywajac po całym szkle . Mają dwa korzenie , jeden znają , drugi nowy i śpią przyklejone ciałem do znanego sobie

Jak się trochę oswoja , zrobię im lepsze fotki
- 1