Warszawskie Dni Akwarystyki 2016 - Zaproszenie
Re: Warszawskie Dni Akwarystyki 2016 - Zaproszenie
To jak jaki plan ostatecznie trzeba coś brać z domu poza 10 Endlerami samcami i Elkami, czy brać RO, korzonek, filterek...
Ja mam pojemniki na 20 litrów wody... może w piwce mam jeszcze jeden...
Koło której będziecie w piątek?
Ja mam pojemniki na 20 litrów wody... może w piwce mam jeszcze jeden...
Koło której będziecie w piątek?
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
Ja ogarniałem jedynie sprawy organizacyjne, wiozę też "gotowce" , piach , gadżety i fanty, z Białego wypadniemy dopiero ok 16, jak do 20-ej będziemy na miejscu do cud ( okazało się, że to nie ta strona Wa-wy i wpadniemy "w słoiki" na Wielkopolskę ),
Tyle, że bardziej interesuje Cię pojawienie się Sebana - ten na oko powinien być chwilę wcześniej, chociaż szkła "do aranżu" pewnie przyjadą już w południe ( z akwarium-fish), jakbyś się zakręcił....
Tyle, że bardziej interesuje Cię pojawienie się Sebana - ten na oko powinien być chwilę wcześniej, chociaż szkła "do aranżu" pewnie przyjadą już w południe ( z akwarium-fish), jakbyś się zakręcił....

- 0
Mann am Boden
No właśnie zapowiada się chyba ładny week a ja też muszę się z Bielan przez całą Warszawę przebić, dlatego chcę ustalić na którą warto tam planować dotarcie... i jakie graty zabrać bo dosyć daleko mam i nie będzie opcji by na szybko po coś podskoczyć... chyba że w sobotę rano ale o już będzie partyzantka...
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
A bierzemy jakieś pojemniki na wodę aby potem od ludzi nie pożyczać Tak jak w Częstochowie?
- 0
Mogę dwa wiaderka 10L. spakować
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Z Mrągowa wyjadę o 15:00 może 15:30 na 19:00 chciałbym być. Witek, jak możesz być wcześniej to fajnie. Zalałbyś szkła i podłączył do nich jakieś napowietrzanie lub może masz jakieś wewnętrzne filtry działające, które mógłbyś podłączyć. Ja przywiozę do zbrojnikarium dużą kaskadę i do gupikarium średnią kaskadę. Będę miał korzenie i otoczaki. Jak ktoś ma lampki aquaela te od shrimp setów to niech weźmie. Ja mam trzy szt. z czego jedna mi szwankuje. Przywiozę z 10 endlerków samców. Witek, Twoje żółte i będzie 20 szt. mam nadzieję, że nie zginą w takim szkle. Jak masz ich więcej to może weź z 15 szt.
- 0

Gdyby ktoś nas szukał na WDA to podobno mamy stoisko narożne nr 11
sorki za jakość fotki
obok jest 10 Aqua Jura, i z drogiej strony narożne nr 16 arowanasorki za jakość fotki
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden