Piskorek kuhli
|Strona 1 z 1
Piskorek kuhli
Witam mam pytanie chcę kupić piskorka mam akwarium 126l i 14 brzanek ile takich piskorków moge mieć w tym zbiorniku ?
- 0
Re: Piskorek kuhli
Pamiętaj tylko, że w dzień jej nie zobaczysz . Aktywność wykazują nocą, za dnia lubią zakopywać się w podłożu lub chowają się w grotach i jaskiniach.
Ponadto, zbyt ostry piasek może powodować otarcia lub skaleczenia brzucha. Na zmiany ciśnienia atmosferycznego piskorki reagują nieustannym pływaniem wzdłuż boków akwarium.
Minimum 54 litry.
Ponadto, zbyt ostry piasek może powodować otarcia lub skaleczenia brzucha. Na zmiany ciśnienia atmosferycznego piskorki reagują nieustannym pływaniem wzdłuż boków akwarium.
Minimum 54 litry.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0
Spokojnie 6 sztuk możesz mieć, ale właśnie będą bardziej aktywne w nocy. Ewentualnie możesz dać liście dębu na dno to wtedy w tych liściach będą buszować.
- 0
Miałem piskorki i to bardzo pocieszne wężyki - faktycznie, za dnia są mało aktywne
i widać je tylko chwilami. Ja bym brał, bardzo fajne są!
i widać je tylko chwilami. Ja bym brał, bardzo fajne są!
- 0
Nie zauważyłem żeby specjalnie kopały, raczej dobre chowanie się i włażenie w szczeliny.
- 0
|Strona 1 z 1