projekt "ślepiec"
Re: projekt "ślepiec"
Na dzień dzisiejszy wszystko zostało pokryte farba na tyle na ile tak na prawdę starczyło nie spodziewałem się ze ta farba jest tak mało wydajna myślałem ze pójdzie na to 1 puszka no możne półtora a tu lipa poszło mi dwie puszki
dlatego gdzie nie gdzie mogą być widoczne jasne miejsca ale to tyko możne tez nadać uroku dla tego koloru , myślę ze już w sobotę będzie wyschnięta farba na tyle by wkleić wszystko w akwarium

- 0
wiem ze woda została już spuszczona teraz tak pomyślałem czy w zbiorniku jest jeszcze ten żwirek i kamienie jeśli tak to nie wiem czy będzie się dało jutro przyklejając wszystko do dna z powodu dużej wilgoci bądź ilości wody na dnie zbiornika
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
Konstrukcja przygotowana przez Marcina:
tak to wygląda na sucho
tak to wygląda na sucho
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
kiedy ty zdążyłeś zrobić te zdjęcia ?
odsłonie przed chwila wynalazłem coś takiego
ciekawi mnie teraz jak by wyglądało tam właśnie takie niebieskie światło jak tam na filmiku
odsłonie przed chwila wynalazłem coś takiego
ciekawi mnie teraz jak by wyglądało tam właśnie takie niebieskie światło jak tam na filmiku
- 0
ja już bym zostawił ten czarny jak był to będzie bardziej zlewał się z cała konstrukcja wklejana w dno
- 0