odkryte 72 litry
Re: odkryte 72 litry
Tak jak pisze dwojak23. Prędzej czy później wszystkie ryby rozprawią się z krewetkami. Raz udało mi się utrzymać miecze i gupiki z krewetkami. Miałem wtedy więcej roślin niż wody w akwarium. Krewetek prawie nie było widać. Czasem jakaś się pokazała ale jak likwidowałem szkło (112l) to wyłowiłem ponad setkę robaczków. Były pochowane w szczelinach gdzie ryby nie miały dostępu.
- 0
Dorosłe krewetki ewentualnie będą miały uprzykrzone życie, ale noworodki to już mają się czego bać.
- 0
Nie przesadzajmy kochani, widziałem masę zbiorników ogólnych gdzie krewety miały się dobrze
pomiędzy molinezjami, mieczami etc.
pomiędzy molinezjami, mieczami etc.
- 0
W porządku , u mnie krewetki żyją z discusami , kwestia czy śmiertelnosc - przewyższa urodzenia
Z mieczorami też wspolzyly jakoś , lecz tylko ze zbrojnikami akwarium puchlo od krewetek
Zależy na czym komu zależy
Z mieczorami też wspolzyly jakoś , lecz tylko ze zbrojnikami akwarium puchlo od krewetek
Zależy na czym komu zależy
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
To może fotka baniaczka z filtracją kasetową ( przejściowe problemy z którą opisałem w temacie Damiana o filtrze kasetowym )
Tych co pamiętają jego ekspozycję w Kameleonie informuję, że oświetlenie zostało zmienione na FLEXI mini
Tych co pamiętają jego ekspozycję w Kameleonie informuję, że oświetlenie zostało zmienione na FLEXI mini
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden