Filtry diversa
Re: Filtry diversa
To masz pecha... mam pata, był w 8, 20 i 112 i nigdzie go nie było słychać. Może źle go podkleiles albo jest nad wodą i powietrze łapie....
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
Nie, filtr jest całkowicie zanurzony, a przed przyklejeniem go przechylałem go żeby powietrze uciekło...
Przy okazji chcę jeszcze zapytać, takie małe ciemnobrązowe bobki widoczne na piasku, to robota raczej ampularii czy krewetek?
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Przy okazji chcę jeszcze zapytać, takie małe ciemnobrązowe bobki widoczne na piasku, to robota raczej ampularii czy krewetek?
- 0
Zachciało sie plazy z jasnego piaseczku i teraz kupki widac na nim trzeba sprzatac niestety jak razi odczucia estetyczne kazde zwierze które je to i s.rć musi :p a jak to zwierzeta maja w zwyczaju nie szukaja toalety tylko robia tam gdzie potrzeba zastanie:P
- 0
To jest oczywiste, chciałem żeby w walce z tym pomógł mi filtr, ale z tego co widzę bez deszczowni nie ma szans na to raczej w diversie deszczownia ustawiona w bok pod wodą powodowała, że te kupki znikały mi z plaży, ale niestety pata nie mogę tak ustawić, bo woda leci punktowo i robi mi tylko dziurę w piasku
- 0