[182] longer ;)
Re: [182] longer ;)
Piękne akwarium, a co za roślinka z lewej strony (ta co jest jej bardzo dużo
?

- 0
Z muzyką to żeś Prezesie nieco przesadził, aż takiej akcji tam nie ma, ale baniaczek śliczniutki, obsada kolorowa, miód, chwasty nie zagracają
- nie mój klimat
.
Ja dzisiaj "przerobiłem" swojego jamika i sam nie wiem czy mi się podoba, chyba tak, jak paskudy aktywnie porozrzucają piach pewnie samozadowolenie będzie większe, jedno jest pewne jamnik vs. longer to jak "Walking Dead" do "Snow White and the Seven Dwarfs"

Ja dzisiaj "przerobiłem" swojego jamika i sam nie wiem czy mi się podoba, chyba tak, jak paskudy aktywnie porozrzucają piach pewnie samozadowolenie będzie większe, jedno jest pewne jamnik vs. longer to jak "Walking Dead" do "Snow White and the Seven Dwarfs"

- 2
Mann am Boden
miewan pisze:Z muzyką to żeś Prezesie nieco przesadził, aż takiej akcji tam nie ma
Hahaha ;D no sam się zdziwiłem co mi się wybrało, sprawdziłem tylko spokojny początek

Niebawem to się zmieni, bo już zapisałem inną ścieżkę dźwiękową :P
Pokazuj jamnika

Mattteusch pisze:Bardzo ładneA ta duża, brązowa kryptokoryna, to jaka to jest?
A pojęcia nie mam

- 0

thaz pisze:Mattteusch pisze:Bardzo ładneA ta duża, brązowa kryptokoryna, to jaka to jest?
A pojęcia nie mamadams750 wie co to :P
Pilnie nie potrzebuję nazwy, ale mam bardzo podobną (chyba wendtii), tyle że już od pół roku bardzo małą, tylko coraz więcej liści małych wypuszcza, a w sumie też chciałbym żeby trochę wyżej się wypuszczała - bo jak na razie to tylko na boki rośnie i wygląda jakby leżała na podłożu

- 0
thaz pisze:Pokazuj jamnika
jeszcze za mocno świeży,
jakąś godzinę temu dopiero skończyłem,
dla mnie najważniejsze że paskudy właśnie penetrują "wyniesioną" plażę.
- 0
Mann am Boden
Kilka dni temu drogą zamiany (P.Meeki) doszły do mnie Akary, w wersji Electric Blue.
I dzisiaj niespodziewanka - są jajka
BTW: ma ktoś potwierdzone info skąd są te ryby? Czy to hybrydy, jeśli tak to czego?
Na forach internetowych same spekulacje, bez konkretów.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
I dzisiaj niespodziewanka - są jajka

BTW: ma ktoś potwierdzone info skąd są te ryby? Czy to hybrydy, jeśli tak to czego?
Na forach internetowych same spekulacje, bez konkretów.
- 3

- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0