nowy projekt (nowe szklo ) konkurs
Re: nowy projekt (nowe szklo ) konkurs
Zastanawiam się tylko czemu szkło 10? Przejście z 8 na 10 to największy skok cenowy a wytrzymałość zbiornika bardzo podobna. Mamy w firmie ze dwie 250 o wysokości 50cm - jedna z 8 a druga z 6mm. Chodzą od lat.
A! Mam jeszcze 350-tki (trzy?) klejone z 6mm, tyle, ze wysokość to 35/40cm. Dają radę też od lat.
RM
A! Mam jeszcze 350-tki (trzy?) klejone z 6mm, tyle, ze wysokość to 35/40cm. Dają radę też od lat.
RM
- 1
Dla własnego " pozornego" bezpieczeństwa - szkło stanie w przejściu ( korytarz,) , więc ryzyko uszkodzenia spore. To chyba jedyny powód tak naprawde. Widziałem większość chyba "waszych " szkieł, lecz nie grubość mnie wtedy interesowała a znacznie bardziej zawartość - niezwykła , niespotykana jakość ryb jak i warunki bytowe. O profesjonalnej opiece nie wspomnę - to chyba, ba oczywiste
Poza tym myślę o braku wzmocnień i tym jest To również podyktowane

Poza tym myślę o braku wzmocnień i tym jest To również podyktowane
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No i chyba uleglem namowom - stanie biotop SA pełny - zbrojniki już mam ( sturisomy foreshei ) no i czekam na propozycje co w ton ew. u góry ?
Pomożecie coś dobrać - jeden gatunek , najlepiej niespotykany i rzadki do wymiarów 100+50+60h
Szkło raczej Akwarium Szczecin
z szafka
No i mieczyki do wydania zostają
Pomożecie coś dobrać - jeden gatunek , najlepiej niespotykany i rzadki do wymiarów 100+50+60h
Szkło raczej Akwarium Szczecin

No i mieczyki do wydania zostają
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Mam propozycję idealną :-) Niespotykane, bardzo rzadki gatunek, aktualnie dostępne tylko małe w Szczecinie. Geophagus Mirabilisis :-) super rybki, bardzo ciekawe ubarwienie, ładnie się mienią im łuski w wielu kolorach. Rosną do niedużych rozmiarów. Nie to że ci je wciskam, bo że mam na sprzedaż dorosłe co się ostro trą. Moim zdaniem najładniejsze Ziemki jakiekolwiek miałem :-)
- 1
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium