zbrojnik
Re: zbrojnik
A to dzisiejsza sjesta poobiednia
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Wszystkie są jeszcze młode z szansą na przyrost - wiek ok 14- 17 miesięcy około jak sturisomy - one już coś działają i to z pozytywnym skutkiem . Natomiast u 204 póki co tylko małe ganianki po ognisku z zapedami po całym akwarium - więc to chyba tyle na teraz.
No i czekam co l134 wykombinuja - zakładam też ze będę musiał ich ze 6 dokupić - moje dochodzą do roku już niedługo
No i czekam co l134 wykombinuja - zakładam też ze będę musiał ich ze 6 dokupić - moje dochodzą do roku już niedługo
- 0
ok września wykluły się u Bratko - z 5 zostało 4 - jeden nie przeżył aklimatyzacji, padł po miesiącu , jednego mam większego niż ten na zdjęciu ok 2 cm , niestety widuje je niezmiernie rzadko przy półmroku wychodzą na żer dopiero, a tak okupują groty. w czasie dnia tylko przemieszczają się miedzy nimi, lub w korzeniach siedzą ukryte
- 0
Moje tez się kitrają cały czas. Teoretycznie powinienem mieć ich 7. Ale nigdy nie widziałem jednocześnie więcej niż 3 szt. Truchła też nie wyjąłem.
- 0
skitrane na maxa 4 widziałem przy odłowie ostatnim mieczyków
- 1
Dzisiaj przed snem i początek żerowania
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Do galerii moich zbrojnikow dołączyły dziś sturisomy foreschei - dorosłe i zobaczymy co i jak
Natomiast redy welonowe mają Nowy dom
Natomiast redy welonowe mają Nowy dom
- 0
Widziałem te "potworki" przy zakupie, minimum 3 samice to już nieźle napchane "puszki kawioru", mam nadzieję, że szybko "zaskoczą".
- 1
Mann am Boden