200l
Re: 200l
WOJTEK24 pisze:Jak Ci się udaje utrzymać taka biała plaże?
szczerze ci piwem że nic z nią nie robię na zdjęciu nie wiem czemu ale wygląda trochę jaśniej niż w rzeczywistości pozostała zasługa kirysów lubią się w niej grzebać i szukać pożywienia bo przez noc widać jak jest przeorana i przemieszana na górnej powierzchni piasku i krewetki tez wychodzą w nocy na żer posilają się tym co na niej znajda

- 0
Fajny ten twój wycinek natury - taki piękny i poukładany
Co do filmu i operatora - od czegoś trzeba zacząć
- a z czasem może trafi się coś lepszego

Co do filmu i operatora - od czegoś trzeba zacząć

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
thaz pisze:marcin850530 pisze:czy chodzi ci o Hygrophila pinnatifida ?
O to to, super ładna
są ładniejsze i bardziej wybarwione niż u mnie , dostałem ja kiedyś od adams750 ,zaczynała marnieć i został mi mały krzaczek po zmianie aranżacji odżył na korzeniu i się rozwija jak widać z jednej małej roślinki

- 0
minęło trochę czasu i minęła poprzednia aranżacja na jakiś czas , posypało mi się trochę roślin i już żonka zaczęła narzekać ze nic się tu nie dzieje w akwarium i nastąpiły zmiany
co do roślin cześć została ta sama i reszty z naz wam nie podam bo nie chem przekręcać wiec tak to wygląda na wstępnie możne za jakiś czas nieco zarośnie
co do roślin cześć została ta sama i reszty z naz wam nie podam bo nie chem przekręcać wiec tak to wygląda na wstępnie możne za jakiś czas nieco zarośnie
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.