wujkowie radzą dla Prezesa
Re: Akwarium 720l (200x60x60) + stelaż
Off
Piotruś zależy dla kogo
thaz pisze:Zestaw na rok
Piotruś zależy dla kogo

- 0
Mann am Boden
Nigdy nie zrozumiem tego jak można z dużego szkła w mniesze schodzić
- 0
Ostatnio zmieniony 19 paź 2014, 21:03 przez woytek, łącznie zmieniany 1 raz
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Thaza nikt nie zrozumie sprzeda kupi mniejsze a pozniej znow wroci do 720l nie wie co z kasa robic albo ostro sie nudzi 

- 0
jakieś 412l
Thaz a moze postaw je na srodku tego duzego holu i przedziel go na pol... widok ze wszystkich 4 stron, nikomu raczej zawadzac nie bedzie, jedynie lekko zwęży ów hol... Bedzie wilk syty i owca cala... 720 pozostanie a i Ty bedziesz zadowolony 

- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
wujkowie radzą dla Prezesa
Wydzielam z działu sprzedam nasze przemyślenia dla thaza .
Wiem, że baniak przytłacza nową miejscówkę, jednak wrażenie to spotęgowane jest przez jego pustkę.
Pusty baniak zawsze wygląda na duży lub za duży, " zasiedlony" zawsze jest z czasem mały lub za mały na to co chcemy w nim trzymać.
Piotr nie daje szansy dla baniaczka, patrzy w pustkę , a jako "poszukiwacz" ( przecież nie tylko na niwie akwarystycznej popatrzcie choćby na samochody) i artysta czuje chęć zmian, czy w dobrym kierunku lub po co, sam pewnie do końca nie wie, ale chce zmiany , niech zmienia.
Przesiadka z dużego na małe wbrew pozorom jest możliwa, sam jestem tego przykładem, też schodziłem z litrów i dodatkowo z ilości szklanek, czy żałuję, nic a nic o dziwo jestem zadowolony z redukcji, skłamałbym jednak że nie czuję ograniczeń w związku z tą sytuacją.
btw. temat na sprzedam już posprzątałem
Wiem, że baniak przytłacza nową miejscówkę, jednak wrażenie to spotęgowane jest przez jego pustkę.
Pusty baniak zawsze wygląda na duży lub za duży, " zasiedlony" zawsze jest z czasem mały lub za mały na to co chcemy w nim trzymać.
Piotr nie daje szansy dla baniaczka, patrzy w pustkę , a jako "poszukiwacz" ( przecież nie tylko na niwie akwarystycznej popatrzcie choćby na samochody) i artysta czuje chęć zmian, czy w dobrym kierunku lub po co, sam pewnie do końca nie wie, ale chce zmiany , niech zmienia.
Przesiadka z dużego na małe wbrew pozorom jest możliwa, sam jestem tego przykładem, też schodziłem z litrów i dodatkowo z ilości szklanek, czy żałuję, nic a nic o dziwo jestem zadowolony z redukcji, skłamałbym jednak że nie czuję ograniczeń w związku z tą sytuacją.
btw. temat na sprzedam już posprzątałem

- 0
Mann am Boden