czy to BW???
Re: czy to BW???
ostatnio kupuje sobie rozne wynalazki, tak te rybki nazywam. Moim ostatnim zakupem jest sum kaczodzioby. ladna rybka, barwy czarnej, długie wasy. Paszcza jeszcze wieksza.....wchłania wszystko ,niestety widuje ją bardzo rzadko,miną miesiące zanim się oswoi-sumy tak mają
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
woytek pisze:miną miesiące zanim się oswoi-sumy tak mają
no co ty nie powiesz ,
Ciekawe który ma większą ziapę. Twój kaczodzioby czy mój typus, tak czy siak w ciemno mam u Ciebie kolejną "swoją" ulubioną rybkę.
- 0
Mann am Boden
Chęć podziwiania tej rybki zaspakajam na YTnp.:
- 0
Ok wygrałeś,
Twoja kaczka jest/będzie większa i piękniejsza
wielkość ziapy nie ma już znaczenia
cudeńko
Twoja kaczka jest/będzie większa i piękniejsza
wielkość ziapy nie ma już znaczenia
cudeńko
- 0
Mann am Boden
Moją kaczkę to pewnie za dwa lata do wędzarni zaniose i z Tadzikiem% na stole wyląduje
- 0
Po ponad pół rocznym oczekiwaniu do mojego akwarium trafił węgorz amazoński Synbranchus marmoratus.Glizda o wielkości ołówka aktualnie przebywa na kwarantannie,zakopana w piaszczystym dnie .Młode osobniki są hermafrodytami po przekroczeniu 34 cm niektóre osobniki stają się samicami.Żeby było jeszcze ciekawej ,matka natura nie wprowadziła żadnych różnic morfologicznych pomocnyc h w rozróżnieniu płci .Jest to kolejna konsumpcyjna ryba w moim szkle-dorasta bowiem do 150 cm .w klejam zdjęcie poglądowe, na live trzeba będzie z rok poczekać,no chyba że wcześniej wylezie gdzieś w kierunku schodów
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
no to pieknie - kolejny łowcA W rewirze
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie