[1050L] 2 Malawi Maćka
Re: [1050L] 2 Malawi Maćka
Ale bryła jest ok, to kwestia malowania. odpowiednio pocieniowane będzie dobre, chyba że nie leżą bryły .....
- 0
Nie chcę się wymądrzać ale lepszy byłby efekt , jak byś opalił zwykłą świeczką
Nie wiem jak farba, na zdjęciach ma połysk , jak tak zostanie to nie będzie wyglądało dobrze

Nie wiem jak farba, na zdjęciach ma połysk , jak tak zostanie to nie będzie wyglądało dobrze

- 0
Panowie nie wiem za kogo mnie uważacie
ale przecież nie pomalowałbym modułów akrylem z połyskiem... wrzuciłem zdjęcie "na mokro" - przepraszam więcej nie będę
Prosty przykład jak ta farba wygląda po wyschnięciu pod wodą:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Alex nie mam czasu i ochoty na zabawę od nowa. Mimo to dziękuję bardzo za chęć pomocy
Jak już nie raz pisałem- nie spodobają mi się polecą do kosza - ot co
Kwestia gustu a o gustach...
ManiaPI cieniowanie metrowych modułów mija się z celem, przecież i tak wszystko zarośnie glonem...
Pozdrawiam
PS. Następne zdjęcie jakie wrzucę to fota całości z życiem

Prosty przykład jak ta farba wygląda po wyschnięciu pod wodą:
Alex nie mam czasu i ochoty na zabawę od nowa. Mimo to dziękuję bardzo za chęć pomocy

ManiaPI cieniowanie metrowych modułów mija się z celem, przecież i tak wszystko zarośnie glonem...
Pozdrawiam
PS. Następne zdjęcie jakie wrzucę to fota całości z życiem

- 0
piwko28 pisze:PS. Następne zdjęcie jakie wrzucę to fota całości z życiem
Maciuś, nie ma nawet takiej opcji,
proszę o zdjęcia od początku do końca z uwzględnieniem środka,
każdy obfotografowany etap budowy przyjmiemy z

- 0
Mann am Boden
Jeszcze tylko jedno 

- 0
Fajnie! Ile w sumie masz pojemnosci filtracji? Bedzie tylko na tym czy bedziesz czyms wspomagac?
Wyslano z telefonu
Wyslano z telefonu
- 0

piwko28 pisze:
oj bez przesady, ja swoje tło zrobiłem z 2 cm styropianu, świeczka nożyk introligatorski , trochę zabawy, pomalowane farbami akrylowymi a potem żywicą, i kilka lat hula, a glony i owszem trochę się pojawiło ale nadal widać barwę i fakturę tła.
fakt że moje ma tylko 175 cm ale mimo wszystko cieniowanie daje głębie
chyba że sie krasnale rozbestwia .. wtedy można nie malować
- 0
Wiem że mniejszy zbiornik filtrujesz już w ten sposób i zastanawiam się czy niema problemu ze spadkiem przepływu z powodu zmniejszenia prześwitu rur.
A każdy kto ma zwykły kubeł wie że raz na jakiś czas czyszczenie węży jest nieodzowne.
A każdy kto ma zwykły kubeł wie że raz na jakiś czas czyszczenie węży jest nieodzowne.
- 0