loricaria red
loricaria red
Kupię 3-4 sztuki loricarii red. Ewentualnie może ktoś je widział w Białymstoku?
- 0
Pozdrawiamy Hubert i Monika 

- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
Re: Kupię loricarię red
Problem ze zbrojnikami. W naszym mieście.
Cena - Red 5cm - 18 zł.
Jakbyście nie znaleźli, dam namiary na sklep / forum gdzie są. Kwestia dogadania się z wysyłką
Cena - Red 5cm - 18 zł.
Jakbyście nie znaleźli, dam namiary na sklep / forum gdzie są. Kwestia dogadania się z wysyłką
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Podłączam się do tematu, wzięłabym ze 4 sztuki. Najlepiej 2 pary, w dobrej cenie oczywiście. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Mam też info w sprawie Loricarii. Prawdopodobnie uda mi się załatwić około 10szt. lub więcej jeżeli będą jeszcze chętni. Tak jak pisał Tomek cena około 18zł (ale może uda się coś stargować). Info o dostępności będę miał na początku przyszłego tygodnia. Ja wezmę 2szt. (Elu to będą małe ryby około 5-6cm nie ma szans na wybranie pary przy takiej wielkości - najwyżej kiedyś będziemy się zamieniali). Z Suzuno i Bietą dogadam się na odbiór, ale nie wiem co z Tobą Witku? Wysyłka do Warszawy? powiem szczerze, że trochę nie mam do tego głowy, chyba, że ktoś zechce Ci przetrzymać ryby etc.
- 0
Czy te loricarie mogą być w 600 litrach z paletkami? Czy nie będą sobie w paradę wchodzić?
- 0
to bardzo spokojny i prowadzący skryty tryb życia zbrojnik
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Zamieniłabym zwykłe glonojady na tego typa. 

- 0