zbrojnik
Re: zbrojnik
Nie wiem i nie będę zgadywał, jak myślę to ta niespodzianka - obiektywnie zacna, piękne rybsko
.
Tomasz o Ciebie wszystko rośnie - tuberkulaty też wypasłeś nie ma co

Tomasz o Ciebie wszystko rośnie - tuberkulaty też wypasłeś nie ma co

- 0
Mann am Boden
regularnie karmie nimi bocje a i mieczyki nie odmówią sobie podgryzienia ślimoli jak wyjdą tylko 3 posiłki
zbrojnik piękny ale tak naprawdę mająpo ok 2- 2.5cm 1 najwiekszy ok 3cm , mają wyraźną różnicę barwną, równa budowę ciała bez żadnych defektów, przyjechały w piątek ok 20
łakomie kręcą się po całym zbiorniku, apetyt mają ogromny, wychodzą do każdego karmienia,nie są płochliwe
zbrojnik piękny ale tak naprawdę mająpo ok 2- 2.5cm 1 najwiekszy ok 3cm , mają wyraźną różnicę barwną, równa budowę ciała bez żadnych defektów, przyjechały w piątek ok 20
łakomie kręcą się po całym zbiorniku, apetyt mają ogromny, wychodzą do każdego karmienia,nie są płochliwe
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
jest ich cała 5 -tka, niestety każdy ma swój kawalek akwarium i siedzą oddzielnie sobie. dwa z nich siedzą w glinianych grotkach dwa na korzeniach, a jeden za filtrem
- 0
Tomek jaki był koszt za sztukę? Bardzo ładne zbrojniki
Następnym razem jak będziesz coś zamawiał to pisz, może też bym się skusił na jakieś, bo od dawna planuje coś kupić
.

- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
to był ostatni moment na transport - ze wzgl. na pogodę,osoba od której kupiłem nie wysyła zimą nic, poza tym jedyne szt które zostały- więc wziąłem wszystkie, trochę się transport opóźnił ale dotarły w doskonałej kondycji, transport - przypadek - bla bla car i osoba która wiozła to dla mnie
na tych rybach chyba kończę kompletowanie obsady - no chyba że palety - chodzą mi cały czas po głowie
do nowego zbiornika mam
5 sturisom aureum
5 l 204
5 l 134 - cena bezcenne
i nic w toń (oprócz palet które mi
)
szukam jeszcze l 200 ze dwie szt - na glony
i chyba jeszcze jednego filtra zew
na tych rybach chyba kończę kompletowanie obsady - no chyba że palety - chodzą mi cały czas po głowie
do nowego zbiornika mam
5 sturisom aureum
5 l 204
5 l 134 - cena bezcenne
i nic w toń (oprócz palet które mi

szukam jeszcze l 200 ze dwie szt - na glony
i chyba jeszcze jednego filtra zew
- 0