sturisoma złocista
Re: sturisoma złocista
Widać Panowie, kto w rachunkach jest bardzo dobry.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
jako pierwszy policzył Seban - nagroda w postaci 4 szt młodych do odebrania
nagroda pocieszenia - Rodzyn82 - 2 szt do odebrania
ryby póki co maja ok 2 cm wiec do transportu - brakuje im ok 2cm - około miesiac , lub troche dłużej
Ps . Panowie i panie , puste nie liczą się , bo nic z nich nie będzie

nagroda pocieszenia - Rodzyn82 - 2 szt do odebrania

ryby póki co maja ok 2 cm wiec do transportu - brakuje im ok 2cm - około miesiac , lub troche dłużej
Ps . Panowie i panie , puste nie liczą się , bo nic z nich nie będzie
- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dzięki. Chętnie przyjmę. A nie rozmnażają Ci się 134? Bo chcę do nich wrócić.
- 0

Póki co cisza . Najchętniej postawilbym im baniak oddzielny . Miejsca do życia brak powoli . Najstarsze mają chyba 2 lata dopiero , część niecały rok . Małe są jeszcze . 
Edition
chyba że chcecie liczone

jak samiec zaczął je uwalniac - wziąłem je do kotnika , a część sam musiałem uwolnić . Woreczek mają praktycznie zjedzony ? Jest Praktycznie wchloniety - jakby przenoszona ciąża
, za długo nie wyklute . Natomiast każde jest żywe i póki co śmiga .
wszystkich też nie złapałem

Edition
chyba że chcecie liczone

jak samiec zaczął je uwalniac - wziąłem je do kotnika , a część sam musiałem uwolnić . Woreczek mają praktycznie zjedzony ? Jest Praktycznie wchloniety - jakby przenoszona ciąża

wszystkich też nie złapałem

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Napowietrzasz jakoś ten kotnik czy w inny sposób zapewniasz mu napływ świeżej wody?
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
Nie - ruch wody jest mimo to - w sumie pcha wodę w akwarium 13500 l/h .
myślę że poradzą sobie . Mam też inny kotnik dyi , niestety prosto zastawki nie wycięte i nie mogę go skleić
Popatrz Witek na ruch tafli i ruch wody w samym kotniku( po paprochach ) pływających na powierzchni
myślę że poradzą sobie . Mam też inny kotnik dyi , niestety prosto zastawki nie wycięte i nie mogę go skleić
Popatrz Witek na ruch tafli i ruch wody w samym kotniku( po paprochach ) pływających na powierzchni
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
One na razie wciągają woreczek żółtkowy . Jak zobaczę że jest prawie wyciągnięty - zacznę podawać glony, spiruline Tab , grafen alge , NF plankton .
Z tego co widzę i tak o 2/3 dni za późno się wykluły , bo woreczka jest bardzo mało , zazwyczaj jest woreczek a do niego młody ryb z ogonem
Z tego co widzę i tak o 2/3 dni za późno się wykluły , bo woreczka jest bardzo mało , zazwyczaj jest woreczek a do niego młody ryb z ogonem
- 0