zbrojnik
Re: zbrojnik
Dosyć osobliwy to zbrojnik , raczej żadko spotykany , jakiś czas temu czytałem o nim i po głowie mi krążył może nawet lecz nie próbowałem go szukać a tu taki klops
I go mam 5 szt w układzie chyba 2-3 i kotne samice , ciekawe czy się zaadoptuja i jak szybko coś puszczą są ryby piękne , jak nabiorą kolorów to wrzucę fotki
I nie są nasze
I go mam 5 szt w układzie chyba 2-3 i kotne samice , ciekawe czy się zaadoptuja i jak szybko coś puszczą są ryby piękne , jak nabiorą kolorów to wrzucę fotki
I nie są nasze

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Edition
A tak oto wyglądają - nowe nabytki nowy aranż i większość trafi do 300
A tak oto wyglądają - nowe nabytki nowy aranż i większość trafi do 300
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Kilka fotek , mi się bardzo one podobaja, choć zakup impulsowy
Są takie - musiały być moje, jak tylko je ujrzałem

Są takie - musiały być moje, jak tylko je ujrzałem

- 0
Kolejna porcja fotek po małym przemeblowaniu,
Fotki mniejszych , jedna jest wyraźnie wieksza i niedługo będę musiał nabyć jeszcze ze 4 szt aby nie czuły się źle
Fotki mniejszych , jedna jest wyraźnie wieksza i niedługo będę musiał nabyć jeszcze ze 4 szt aby nie czuły się źle

- 1
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2015, 20:49 przez adams2121, łącznie zmieniany 1 raz
4 wszystkie mają podobny - natomiast sa 3 mniejsze i 1 wieksza , więc kupno kolejnych mnie czeka
- 0
Anomis Erosa pisze:Ale brzydkie masz te L-134.
Wiem i chyba chce więcej tychże brzydali - wybór yachu lub kwiatek chyba , niestety kosztem L204 które zaczynają wprowadzać terror w zbiorniku - tylko paletki się bronią przed ich napastliwoscia , przy dużej ilości mieczyka nie widziałem tego ( za dużo mialy rozpraszaczy )

- 0
No i do moich zbrojnikow dołączyły L 075, póki co tylko lekko wystają z groty lub przemieszczają się między nimi , nawet jak jest przygaszone światło lub w ogóle ciemno . Póki co nie wychodzą nawet na żer , lecz myślę ze to kwestia pełnej aklimatyzacji 

- 0
Adams skąd kupujesz te piękności? Bo już nie długo będę mógł kupić L-134 i nie mam pojęcia skąd je wziąć. No i przydała by się wysyłka :P
- 0