zbrojnik
Re: zbrojnik
ogólnie to dom publiczny - tak wynika z moich obserwacji - ostatnie 3 tarła 2 samice - i na pewno 3 inne samce, aktualnie mój geniusz młody odchowany przeze mnie, najbardziej wybarwiony na złoto
Zdjęcia przedstawiają 2 sturisomy f1 - 1/1 , na filmie 2 samiec f1 i samica od Woytka i mam jeszcze chyba kolejna parę lub 2 samce
Kolejne zdjęcia przedstawiają l 204 z pięknymi kolcami białymi na każdej lusce - coś pięknego , jak również dołki wygryzione w korzeniu - ja tu sobie drąże i drąże
Zdjęcia przedstawiają 2 sturisomy f1 - 1/1 , na filmie 2 samiec f1 i samica od Woytka i mam jeszcze chyba kolejna parę lub 2 samce
Kolejne zdjęcia przedstawiają l 204 z pięknymi kolcami białymi na każdej lusce - coś pięknego , jak również dołki wygryzione w korzeniu - ja tu sobie drąże i drąże

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:ogólnie to dom publiczny (....) ostatnie 3 tarła 2 samice - i na pewno 3 inne samce
Mam podejrzenie

- 1
Mann am Boden
Postaram się jeszcze paletki odpowiednio wyprowadzić - a nuż się uda jak tu takie cuda - bo coraz lepiej reagują na pokarmy
co też mnie cieszy
.
A tak bawią się moje f1- w kolejnym miejscu

A tak bawią się moje f1- w kolejnym miejscu
- 0
Helenek mam ....... Sporo jedzą świderki i inne i no stop się rozmnazaja , ciekawie jak będzie po wymianie eheima na większy np fx Eheim xl bądź coś .......
Cl2 0
Ph ok 7
Kh 6-10
Gh 14
No2 0
No3 10-25
Paski jbl
Po karmieniu artemia
Cl2 0
Ph ok 7
Kh 6-10
Gh 14
No2 0
No3 10-25
Paski jbl
Po karmieniu artemia
- 0
A to nowa partia - tak z przed chwili uchwycone
- 0
Zadziwiające jest usadowienie się małych pixelkow - wydawo mi się raczej ze wybiorą raczej spokojne acz zarośniete miejscówki a te jak na złość siedzą na roslinach w okolicy lub na wylocie fx -a .
Co mnie cieszy jest ich kilka i mają naturalnego glona jako pierwszza pozywka. Nie zauważyłem póki co aby coś innego je interesowalo. Wygląda to jak walka z prądem bez ustanku
Kolejnym krokiem będzie zakup większego cyrkulatora lecz chyba jebao jednak - chce mieć regulację mocy .
No i sturisomy rozmnozyly się na kranowce
Niestety mój aparat nie ogarnia zblizen - brak ostrości
Tak to one wyglądają
Co mnie cieszy jest ich kilka i mają naturalnego glona jako pierwszza pozywka. Nie zauważyłem póki co aby coś innego je interesowalo. Wygląda to jak walka z prądem bez ustanku

Kolejnym krokiem będzie zakup większego cyrkulatora lecz chyba jebao jednak - chce mieć regulację mocy .

No i sturisomy rozmnozyly się na kranowce

Niestety mój aparat nie ogarnia zblizen - brak ostrości
Tak to one wyglądają
- 0
Wszystkie młode zawsze ciągną do dużego nurtu. U mnie tez siedziały zawsze tam gdzie najbardziej "wieje".
- 0