sturisoma złocista
Re: sturisoma złocista
U mnie zawsze po podmiance kirysy zaczynają szaleć - pewnie nieznaczna zmiana temperatury
i po nocce mam całe szyby w akwarium uwalone w jajkach
i po nocce mam całe szyby w akwarium uwalone w jajkach

- 0

Podmiana 2 dni temu.
Raczej ciśnienie się rusza. Zawsze jak się zmienia lub cokolwiek, ryby inaczej zaczynają żerować, inaczej zachowywać względem siebie itp. itd.
To z dzisiaj ok 10.
A że z rana nie bywam raczej - stąd taki efekt
Raczej ciśnienie się rusza. Zawsze jak się zmienia lub cokolwiek, ryby inaczej zaczynają żerować, inaczej zachowywać względem siebie itp. itd.
To z dzisiaj ok 10.
A że z rana nie bywam raczej - stąd taki efekt
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Piękne mialem ryby.
Lecz we wtorek zdechły - wszystkie. Nie wiem co się stało l( nie było mnie - delegacja ) lecz poszły wszystkie zbrojniki . Zobaczę co zostało żywe. Prawie 30cm planiloricaria poszła się czesać. Reszta ryb żyje , żeruje i nie ma problemu. Żyją otocinclusy i kirysy. Co dziwne. Tylko zbrojniki i to nie wszystkie gatunki. A właściwie 2.
Nie wiem co się stało - podmiana w niedzielę. I tyle
Ku... A jego mać. 8/9 lat w plecy
Lecz we wtorek zdechły - wszystkie. Nie wiem co się stało l( nie było mnie - delegacja ) lecz poszły wszystkie zbrojniki . Zobaczę co zostało żywe. Prawie 30cm planiloricaria poszła się czesać. Reszta ryb żyje , żeruje i nie ma problemu. Żyją otocinclusy i kirysy. Co dziwne. Tylko zbrojniki i to nie wszystkie gatunki. A właściwie 2.

Nie wiem co się stało - podmiana w niedzielę. I tyle

Ku... A jego mać. 8/9 lat w plecy
- 0
Największa planiloricaria
Ostatnia ze zbrojników, otocinclusy widuje nadal.i żyją wszystkie.
Ostatnia ze zbrojników, otocinclusy widuje nadal.i żyją wszystkie.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Może woda z wodociągów była zanieczyszczona jakąś chemią. Ja w poniedziałek robiłam podmiankę.Na razie nic nie wiem, żeby coś było nie tak.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".