zbrojnik
Re: zbrojnik
rozmażyć rozmnożysz to pewniak,oby był spory miot w dobrej cenieadams2121 pisze:Ja chcę je rozmnazac - jeśli się uda , oddam miot![]()
Mam ich już 13 szt z 3 par - chyba wszystkie f1
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
To zależy czy rybom będzie odpowiednio dobrze
,
Teraz patrzę na małe l 180 przyzsiewa się do glonów w nurcie fx - a , kilka sztuk jest na pewno , natomiast nie czyscilem tam szyb chyba nigdy - glony są a młode w nurcie lubią żerować co obserwuje już u drugiego gatunku w 750- natleniona woda z filtra i tamże złożona była ikra , a więc miejsce mateczne , choć młode zwiedził y całe akwarium , a więc pewnie są w fx 6 również - niestety , Ale poszukuje gąbasa na zaciąg

Teraz patrzę na małe l 180 przyzsiewa się do glonów w nurcie fx - a , kilka sztuk jest na pewno , natomiast nie czyscilem tam szyb chyba nigdy - glony są a młode w nurcie lubią żerować co obserwuje już u drugiego gatunku w 750- natleniona woda z filtra i tamże złożona była ikra , a więc miejsce mateczne , choć młode zwiedził y całe akwarium , a więc pewnie są w fx 6 również - niestety , Ale poszukuje gąbasa na zaciąg

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Gąbka na zaciągnięcie FX to wyzwanie ,przy tel mocy będzie ciężko.Szukaj dla dwóch 

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Widziałem w discusie za 47 zł - gabasa pierwsza klasa 

- 0
Rozumiem, że ta gąbka ma być mega gruba by tylko powstrzymywała maluchy przed dostaniem się do wewnątrz filtra... w sumie to można by nawet zaciąg czymś owinąć (gąbka w arkuszach) bo znalezienie gotowca tanie chyba nie będzie...
Oczywiście jak rozmnożysz też piszę się na klienta!
Oczywiście jak rozmnożysz też piszę się na klienta!
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
Arkusze mam - problemem jest to że dokładnie tego nie owiniesz a maluch znajdzie dziurę , pełna gąbka jest jedynym rozwiązaniem aby młode nie zginęły 

- 0
Popatrz u nich gąbki, jak oni nie mają to nie ma nikt, i wybierzesz sobie jakie chcesz ppi http://allegro.pl/listing/user/listing. ... d=24104182
- 1
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
Znam ofertę i ich nie ma ( 30+20+20) takiej jak chce ,
Teraz żałuję że nie wziąłem od razu w discusie jak widziałem
Teraz żałuję że nie wziąłem od razu w discusie jak widziałem
- 0
Ja nie wiem kiedy Następny raz będziemy w Białym może za dwa tygodnie, ale jak będę wiedział to dam znać i jak będzie aktualne to w Diskusie Ci zakupię....
- 0
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0