JBL e1501
JBL e1501
Witam,
Mam problem z tym kubłem. Mianowicie podłączam wszystko, odpowietrzam i podłączam do prądu po czym.. nie dzieje się nic. nie pompuje wody, wirnik sie nie kręci a z głowicy słychac ciche brzęczenie.
Co to może być? wirnik do wymiany? czy raczej padła głowica?
Mam problem z tym kubłem. Mianowicie podłączam wszystko, odpowietrzam i podłączam do prądu po czym.. nie dzieje się nic. nie pompuje wody, wirnik sie nie kręci a z głowicy słychac ciche brzęczenie.
Co to może być? wirnik do wymiany? czy raczej padła głowica?
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: JBL e1501 - problem
Wyjmij wirnik i zobacz czy łopatki obracają się o 360 stopni - jeśli ta to wirnik do wymiany, bo uszkodzeniu uległo sprzęgło wirnika.
- 0
Re: JBL e1501 - problem
podłącz normalnie do prądu i wtedy uderz nim delikatnie o podłogę , może zaskoczy , a jak delikatnie za słabo to mocniej walnij
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
Re: JBL e1501
Sprawdź na sucho czy wogóle zakręci - jeśli chcesz sprawdzić mam e 1501 weź wirnik i głowicę i zobaczymy co i jak
No i uzupełnij profil - o lokalizację dokładniejszą - miasto- będzie prościej na przyszłość
No i uzupełnij profil - o lokalizację dokładniejszą - miasto- będzie prościej na przyszłość

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jeja vu?
Dublowanie tematów - wystarczyło poprosić moderatora o przeniesienie...
[*]zrobione
Dublowanie tematów - wystarczyło poprosić moderatora o przeniesienie...
[*]zrobione
- 0
Jeśli delikatnie burczy to może być zapowietrzona komora wirnika, mam tak przy każdym czyszczeniu filtra zanim załapie. W tym czasie naciskam przycisk od odpowietrzania kilka razy. Tylko ja mam eheima
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
Zawsze zalewam go wodą ale muszę jeszcze zrobić mały myk bo jest podłączony pod filtr reaktor narurowy i jest mu ciężko przełamać taki opór.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
JBL e1501 greenline....Czy ktoś może mi powiedzieć jak jest długość jego węży? Nie znajduje w googlu...
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 4
- Czasami zagląda
- Reputacja: 4