Gwoli przypomnienia :-)
Gwoli przypomnienia :-)
Firma Naturefood od dłuższego czasu oferuje MIĘKKIE pokarmy dedykowane poszczególnym grupom ryb słodkowodnych, odpowiednio do ich potrzeb żywieniowych.
I tak w naszej ofercie są:
- SUPREME KRISTALL – miękki pokarm dla najmniejszych i małych ryb wszystkożernych w trzech gradacjach: XS, S i M.
- SUPREME DISKUS – miękki pokarm specjalnie przygotowany dla dyskowców, altumów i sklarów z podziałem na wielkość: M i L
- SUPREME ARTEMIA – miękki pokarm przeznaczony dla narybku, małych i średnich ryb mięsożernych w trzech gradacjach: S, M i L
Oraz NOWOŚĆ!
- SUPREME PLANT – miękki pokarm dla małych i średnich ryb roślinożernych z podziałem na wielkość: S i M
RM
I tak w naszej ofercie są:
- SUPREME KRISTALL – miękki pokarm dla najmniejszych i małych ryb wszystkożernych w trzech gradacjach: XS, S i M.
- SUPREME DISKUS – miękki pokarm specjalnie przygotowany dla dyskowców, altumów i sklarów z podziałem na wielkość: M i L
- SUPREME ARTEMIA – miękki pokarm przeznaczony dla narybku, małych i średnich ryb mięsożernych w trzech gradacjach: S, M i L
Oraz NOWOŚĆ!
- SUPREME PLANT – miękki pokarm dla małych i średnich ryb roślinożernych z podziałem na wielkość: S i M
RM
- 1
Re: Gwoli przypomnienia :-)
Jako użytkownik pokarmów tej marki napiszę od siebie.
Supreme artemia - wysokogatunkowy pokarm , chętnie zjadany nawet przy pierwszym podaniu , aromat rusza ryby do poszukiwań pokarmu .
Supreme diskus - pokarm dedykowany określonym rybom , zjadany dosyć dobrze , inne też mu nie przepuszcza
Supreme doktor - pokarm czarny wręcz czarnoziem
nawet przy pierwszym kontakcie - od czasu sprubowania , ryby szukają go .
Niestety - gdy podaje rybom w pakiecie z innymi pokarmami te znikają jako pierwsze

Supreme artemia - wysokogatunkowy pokarm , chętnie zjadany nawet przy pierwszym podaniu , aromat rusza ryby do poszukiwań pokarmu .
Supreme diskus - pokarm dedykowany określonym rybom , zjadany dosyć dobrze , inne też mu nie przepuszcza
Supreme doktor - pokarm czarny wręcz czarnoziem

Niestety - gdy podaje rybom w pakiecie z innymi pokarmami te znikają jako pierwsze

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Paczka z pokarmami wyruszyła z Krakowa. Od jutra powinna być fizycznie dostępna w Białymstoku 

- 0
zaproponuj coś dla pielęgnic mięsożernych
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !