"steter Tropfen höhlt den Stein"
Re: "steter Tropfen höhlt den Stein"
Dla ożywienia dna i poprawienia samopoczucia po redukcji w tandze, zapakowałem do "paskudarium" 7 szt. kolumbijskich rekinów -Colombian Shark Arius jordani vel Ariopsis seemanni vel Arius seemanni
młode jak te, potrzebują min. zasolenia/gęstości 1,002, z czasem "ciągną" do 1,010 i tyle mam
,
podobno szybko rosną ( do 35 cm ) a wtedy będę musiał szukać im przesiadki, na razie mają od ok. 5 do 7 cm i cieszą moje stare oczy,
źródło zakupu - niezawodne 26°C,
więcej o rybie na niezastąpionym i niepowtarzalnym http://akwadrago.pl/kontakt/185-ariopsis-seemanni
młode jak te, potrzebują min. zasolenia/gęstości 1,002, z czasem "ciągną" do 1,010 i tyle mam

podobno szybko rosną ( do 35 cm ) a wtedy będę musiał szukać im przesiadki, na razie mają od ok. 5 do 7 cm i cieszą moje stare oczy,
źródło zakupu - niezawodne 26°C,
więcej o rybie na niezastąpionym i niepowtarzalnym http://akwadrago.pl/kontakt/185-ariopsis-seemanni
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Dla ewentualnie potencjalnych fanklubowiczów moich glist :
A teraz szybki noworoczny kacowy konkursik na spostrzegawczość :
1.
2.
3.
Wskaż różnicę na fotkach od 1-3. Dla ułatwienia rozwiązaniem nie jest pozycjonowanie ryb, ani słoiczek z "rozmrożonką" na fotce 3
Wygraną będzie pokaz imprezowej fotki ogryzeek'a z ostatniego sylwestra ( Daniel mam nadzieję, że nie podasz mnie " za naruszenie prywatności"
) 
- piknik nad wiszącą skałą.A teraz szybki noworoczny kacowy konkursik na spostrzegawczość :
1.
2.
3.
Wskaż różnicę na fotkach od 1-3. Dla ułatwienia rozwiązaniem nie jest pozycjonowanie ryb, ani słoiczek z "rozmrożonką" na fotce 3

Wygraną będzie pokaz imprezowej fotki ogryzeek'a z ostatniego sylwestra ( Daniel mam nadzieję, że nie podasz mnie " za naruszenie prywatności"

- 1
Mann am Boden
Dodałeś światła
.
na 3. Pali się wszystko

na 3. Pali się wszystko
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Nie jest to pełna odpowiedź
,
różnice fotek 1,2,3

różnice fotek 1,2,3
- 0
Mann am Boden
No i kolory - jest różnica w barwie
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:na 3. Pali się wszystko
To jest konfiguralna odpowiedź, więc nagroda: sylwestrowy ogryzeek z żoną
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu (notabene Daniel zazdroszczę pozytywnego podejścia do życia i bijącego "układu" w życiu ),
a tak w szczegółach :
fotka 1 : 2 "krany" białe ciepłe na trzonkach GU10
fotka 2 : 3 "krany" białe zimne na trzonkach GU4 + moduły zimne,niebieskie i zielone + (2 x GU10)
fotka 3 : ( 3 X GU4 + moduły ) + ( 2 X GU10) + belka 2XT5 - czyli pali się wszystko.
A jako bonus fotki z potworkami :
- 2
Mann am Boden
Monster house :
Mudskipper :
Archerfish and Columbian Shark :
Archerfish :
Columbian Shark :
Knight Goby :
Dragon Fish :
Mudskipper :
Archerfish and Columbian Shark :
Archerfish :
Columbian Shark :
Knight Goby :
Dragon Fish :
- 3
Mann am Boden
Miło to wygląda, plazyczki super ale dragonfish najlepszy! Nie poluje na współtowarzyszy?
@tapatalk
@tapatalk
- 0

Dragon najfajniejsza ryba na forum 

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
thaz pisze:ale dragonfish najlepszy! Nie poluje na współtowarzyszy?
Są dwa - nie, wszystkie ryby w baniaku są zbyt duże.
- 0
Mann am Boden