"steter Tropfen höhlt den Stein"
Re: "steter Tropfen höhlt den Stein"
Misiak pisze:Ty, one są serio ładne

- 0
Są tylko trochę trują 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dobra, skończyłem słonawowodną „przygodę”, ryby jakby ktoś chciał są w Pyszczku na Wyszyńskiego.
Jak się więc zdaje niechybnie „idę ku końcowi”, baniaczek o ile można by tą przechowalnię nazwać akwarium oczywiście też został zlikwidowany.
Jak się więc zdaje niechybnie „idę ku końcowi”, baniaczek o ile można by tą przechowalnię nazwać akwarium oczywiście też został zlikwidowany.
- 0
Mann am Boden
Potraktuj to jako przejściowy przypadek. Nie tak dawno sam miałem ponad roczna przerwę bez akwarium.
- 0
Nie no Michał, cały czas jeszcze jeden zbiornik mam.
To i tak było z góry jedynie dotrzymaniem „rybiej niespodzianki” ( że zostały 3 sztuki wyszło przy „wydawaniu” ich wcześniejszego zbiornika) do momentu znalezienia im domu, a że nie udało się znaleźć chętnego akwarysty trafiły do sklepu Jacka.
Ok zamykam temat.
To i tak było z góry jedynie dotrzymaniem „rybiej niespodzianki” ( że zostały 3 sztuki wyszło przy „wydawaniu” ich wcześniejszego zbiornika) do momentu znalezienia im domu, a że nie udało się znaleźć chętnego akwarysty trafiły do sklepu Jacka.
Ok zamykam temat.
- 0
Mann am Boden