"steter Tropfen höhlt den Stein"
Re: "steter Tropfen höhlt den Stein"
Więc jeszcze dwie fotki spaślaków, nie mogę już na nie patrzeć :
.
Przy okazji, na profilu fb annyursuli przypomniało fotę z 25.11.2015 z Bleher's Biotopes
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
nie mogę, no nie mogę "przejść obok' tego aranżu, myślę i myślę jakby zmodyfikować swoją podsoloną kałużę.
czekam kiedy pęknie (a jest coraz większa) lub w końcu wysypie ikrę, bo w tym tempie.... 
Przy okazji, na profilu fb annyursuli przypomniało fotę z 25.11.2015 z Bleher's Biotopes
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
nie mogę, no nie mogę "przejść obok' tego aranżu, myślę i myślę jakby zmodyfikować swoją podsoloną kałużę.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
- Moderator
- Reputacja: 100
- GG: 0
Takich ślicznotek nigdy mieć nie będę (klikamy w obrazek) :
ale jak to mówią " jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma " : śliczna mordeczka
(i moja)

ale jak to mówią " jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma " : śliczna mordeczka

- 1
Mann am Boden
Chciałem zadać zagadkę, typu zgadnij co to:
ale nie,
Gdyby ktoś jednak miał nadzieję, że czachy nie ma, to czacha jest : tyle, że teraz "mieszka" w podsolonym, ku uciesze tego stworka :
ale nie,
Gdyby ktoś jednak miał nadzieję, że czachy nie ma, to czacha jest : tyle, że teraz "mieszka" w podsolonym, ku uciesze tego stworka :
- 1
Mann am Boden