płytki projekt - tereny zalewowe
Re: płytki projekt - tereny zalewowe
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
- 3
Mann am Boden
Çamur Zıpzıpı
- 4
Mann am Boden
moje Çamur Zıpzıpı zwane paskudami właściwie przestały mnie zaskakiwać (przynajmniej tak myślałem ), oprócz faktu że nic ale to nic nie ma prawa z nimi żyć ( no może oprócz ślimaczych braci mniejszych),np. ich ciągłych napierdzielanek i ganianek lub tego że z wiekiem stały się okresowo płochliwe tyle, że nie wiadomo kiedy i czemu wpadają nagle w wielką panikę -> często ta sama sytuacja (nocne zapalenie światła (w pomieszczeniu) nie w akwa, podejście do szkła osoby obcej ( ale też mnie), wykonywanie czynności serwisowych) nie wywołuje u nich żadnego stresu, a innym razem to samo sprawia wrażenie jakby wpadły w ukrop i próbują wydostać się z wody, jakby przyłapano je na jakimś "grzeszku" lub przestępstwie.
A tu ostatnio nowa poza, a właściwie nowy design samca :
dla ułatwienia, chodzi o czerwone barwy cielska ( na żywo dużo bardziej intensywne ), do tej pory nie widziałem jeszcze tej pozy imponującej, nie są to też "szaty godowe", bo raz zbyt krótko trwało do kolorystyczne "przeobrażenie", a dwa nie łączyło się z niczym innym np. stroszeniem płetw, podgardla, rozdziawiania pyska, no chyba że to jakieś próby bo przy tym patrzył maślanie prosto w oczy samicy.
A tu ostatnio nowa poza, a właściwie nowy design samca :
,
dla ułatwienia, chodzi o czerwone barwy cielska ( na żywo dużo bardziej intensywne ), do tej pory nie widziałem jeszcze tej pozy imponującej, nie są to też "szaty godowe", bo raz zbyt krótko trwało do kolorystyczne "przeobrażenie", a dwa nie łączyło się z niczym innym np. stroszeniem płetw, podgardla, rozdziawiania pyska, no chyba że to jakieś próby bo przy tym patrzył maślanie prosto w oczy samicy.
- 1
Mann am Boden
Na żywo prezentują się ładniej. Jednym słowem nie są za bardzo fotogeniczne.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Andrzej może by je tak,wiesz gdzie
fajne potwory i zbiornik wystawowy 

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Odpada
Moje już jeździły na zeszłoroczną Częstochowę i to nie byłby problem, tyle że na ZB w tamtym roku baniak wystawowy "oparliśmy" o 10 ich młodych sztuk,
więc powtórka chyba nie.
Moje już jeździły na zeszłoroczną Częstochowę i to nie byłby problem, tyle że na ZB w tamtym roku baniak wystawowy "oparliśmy" o 10 ich młodych sztuk,
więc powtórka chyba nie.
- 0
Mann am Boden