Czaszki
Re: Czaszki
Kto, gdzie , kiedy ?
Tamto skończyło się z tamtym.
A nawet jeżeli to za samoloty, sztuczne chwasty, statki etc.
.
Wracając do akcentu z czaszką, marzy mi się zbiornik odbiegający od typowego akwarium już znacznie, aczkolwiek nadal z wodą jako jego integralną częścią.
Taki gdzie mógłbym "zapuścicić" np. Thamnophis sirtalis, albo innego małego węża jeszcze bardziej związanego ze słodką wodą.
Lub co raczej będzie trudne -> jest gatunek ptasznika, który pomimo że pająk, wymaga części wodnej....... bo poluje na żyworódki (muszę poszukać jego nazwy z pamięci ni hu,hu ).
Tamto skończyło się z tamtym.
A nawet jeżeli to za samoloty, sztuczne chwasty, statki etc.

Wracając do akcentu z czaszką, marzy mi się zbiornik odbiegający od typowego akwarium już znacznie, aczkolwiek nadal z wodą jako jego integralną częścią.
Taki gdzie mógłbym "zapuścicić" np. Thamnophis sirtalis, albo innego małego węża jeszcze bardziej związanego ze słodką wodą.
Lub co raczej będzie trudne -> jest gatunek ptasznika, który pomimo że pająk, wymaga części wodnej....... bo poluje na żyworódki (muszę poszukać jego nazwy z pamięci ni hu,hu ).
- 0
Mann am Boden
Oj Andrzejiu, coraz bardziej Ty odbiegasz od akwarystyki. Co tak źle na Ciebie wpływa?
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Mówiłem i pisałem wcześniej.
Odkąd nie mam warunków do trzymania i obserwowania ( często okazjonalnie ) ryb dziwnych, brzydkich, skrytych ale takich które ja uważam za fajne i ciekawe, baniaczki dla ogólnej kategorii „popularesów” przestały mnie cieszyć jako takie a nawet mnie drażnią patrz pseudooceania.
Odkąd nie mam warunków do trzymania i obserwowania ( często okazjonalnie ) ryb dziwnych, brzydkich, skrytych ale takich które ja uważam za fajne i ciekawe, baniaczki dla ogólnej kategorii „popularesów” przestały mnie cieszyć jako takie a nawet mnie drażnią patrz pseudooceania.
- 1
Mann am Boden
Swietne.
Pewnie za mało było czaszek.
adams2121 pisze:A do mnie kiedyś za czachy się czepiali
Pewnie za mało było czaszek.

- 0
- Często zagląda
- Reputacja: 41
- GG: 0
Dobra były już czaszki to teraz przyszedł czas na cmentarz w akwarium co o takiej aranżacji myślicie .
wpadlibyście na taki pomysł bo ja chyba nie
wpadlibyście na taki pomysł bo ja chyba nie
- 2
I ja coś dłubię
( zapowiedź
)

- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden