2000l
Re: 2000l
Próba samobójcza zażegnana,
stowarzyszenie przestaje być koniecznością,
stypy nie będzie
ZDROWIA DLA DZIEWCZYNEK
Nareszcie wracając do "uratowanej" budki telefonicznej ( ale też działań "krzewiąco-zarobkowych").
Alex nie wiem czy nie umknęło Ci info o działalności fakturowej grzwera.
Myślę ( o ile byłaby taka wola ), że współpraca Aquaponiki i Nature4Home mogłaby wyjść na obecnym ich etapie na dobre dla obu stron.
Zaczynając od profesjonalnego wykonania aranżacyjnego (Grzesiek) "flagowca" i wizytówki negocjacyjnej Aquaponiki, czyli wprowadzenia na stan i koszty firmy tego cały czas interesującego projektu.
stowarzyszenie przestaje być koniecznością,
stypy nie będzie

ZDROWIA DLA DZIEWCZYNEK
Nareszcie wracając do "uratowanej" budki telefonicznej ( ale też działań "krzewiąco-zarobkowych").
Alex nie wiem czy nie umknęło Ci info o działalności fakturowej grzwera.
Myślę ( o ile byłaby taka wola ), że współpraca Aquaponiki i Nature4Home mogłaby wyjść na obecnym ich etapie na dobre dla obu stron.
Zaczynając od profesjonalnego wykonania aranżacyjnego (Grzesiek) "flagowca" i wizytówki negocjacyjnej Aquaponiki, czyli wprowadzenia na stan i koszty firmy tego cały czas interesującego projektu.
- 0
Mann am Boden
Re: 2000l
Zapatrzyłem się, fakt że ładowało mi 3 razy, każdy ze sporym kawałkiem wstecz więc miałem jak się zapatrzyć więc zapatrzyłem się i wisi mi, że rośliny są "świeże", a szczupaki mają indywidualne pyski chociaż spasły się jakby były na diecie u adamsa2121, miałem dzisiaj być, ale nie wyszło, może jutro zgram się z thazem to zapatrzymy się na żywo.
- 0
Mann am Boden