Akwaponika 8 000 l
Re: Akwaponika 8 000 l
No to teraz strzele z ucha. Na innym forum Alex został bardziej przyciśnięty i zdradził więcej szczegółów. 

- 0

Ława,fundament.......może jakieś rysunki techniczne? Oż kurczaki że nie moge do was przyjechać
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Miewan, czy ja choć raz użyłem "uparcie" słowa "akawarium"? "Akwaponika", i owszem
.
Anomis Erosa - dzięki za dociekliwość
Zeus - bagienka nie będzie w tym projekcie. Bagienko filtracyjne pojawi się w temacie "Staw kąpielowy", ale na to potrzeba jeszcze czasu i kasy
.
Woytek, wracaj do zdrowia. Jeżeli zależy Ci na rysunkach, mogę oczywiście opublikować, ale wtedy czar tajemnicy pryśnie
. To trochę tak, jak zacząć czytać kryminał od ostatniej strony.

Anomis Erosa - dzięki za dociekliwość

Zeus - bagienka nie będzie w tym projekcie. Bagienko filtracyjne pojawi się w temacie "Staw kąpielowy", ale na to potrzeba jeszcze czasu i kasy

Woytek, wracaj do zdrowia. Jeżeli zależy Ci na rysunkach, mogę oczywiście opublikować, ale wtedy czar tajemnicy pryśnie

- 0
Ty nie, ale:
(i nie był to jedyny raz, ale szukać nie będę bo mi się nie chce), a i pytanie było zadane "grupowo" cyt. "Alex lub Anka.." i sam se 
annaursula pisze:potrzebujemy pomocy przy betonowaniu dna akwarium.

- 0
Mann am Boden
alexb47 pisze:Woytek, wracaj do zdrowia. Jeżeli zależy Ci na rysunkach, mogę oczywiście opublikować, ale wtedy czar tajemnicy pryśnie. To trochę tak, jak zacząć czytać kryminał od ostatniej strony.
Ok .temat rysunków odklepuje,szoda psuć zabawy.Powodzenia w realizacji mażeń

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Tempo robót spadło, bo z San Diego przyleciał mój synek (37 l) i trzeba było trochę dzieckiem się zająć. Aktualna fotka:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Te schodki to planowane ( np. na szybę),
czy bloczków zabrakło
czy bloczków zabrakło
- 0
Mann am Boden
Widzę basen. Ja co dzień widzę basen. (praca) Pokitrało mi się coś w głowie? Czy to jednak jest akwarium... Prezentuje się ciekawie. Tylko co sąsiedzi powiedzą z za płotu. Zazdrośni?
... wiosna
... wiosna
- 0
To nie akwarium (nie spełnia definicji, jak już zwrócił uwagę Miewan) - to cały czas zaczątki akwaponiki 8 000 l 

- 0