2000l
Re: 2000l
Przecież wiesz - jestem taki facet, który jak nie sprawdzi, to nie uwierzy. Kiedyś Miewan napisał, że ja nie słucham dobrych rad.
Ania zdarła silikon ze ścian akwa. Z dna nie dała rady. Ciśnienie zrobiło jednak swoje, ale odkryła parę uszkodzeń powłoki silikonowej na dnie. Prawdopodobnie tamtędy poszedł wyciek.

Ania zdarła silikon ze ścian akwa. Z dna nie dała rady. Ciśnienie zrobiło jednak swoje, ale odkryła parę uszkodzeń powłoki silikonowej na dnie. Prawdopodobnie tamtędy poszedł wyciek.
- 0
Re: Odp: 2000l
Niewiem jak to się sprawdzi w akwarium i czy ktoś stosował takie metody. Można uszczelnić akwarium żywicą i włuknem szklanym robiąc laminat. Szwagier tak w robocie robił oczko wodne około 30m2. Najpierw szła na wykop wysypany piaskiem folią i potem te folię pokryto żywicą i matami z włókna szklanego całość jak wyszło pomalowane zostało na błękit.
Na laminatach nie znam się wogóle. Pomysł mi zaświtał więc się nim dzielę.
Mam tylko nadzieję na pomyślny koniec projektu za co trzymam kciuki i życzę sukcesu wszystkim zaangażowanym.
Pozdrawiam.
Na laminatach nie znam się wogóle. Pomysł mi zaświtał więc się nim dzielę.
Mam tylko nadzieję na pomyślny koniec projektu za co trzymam kciuki i życzę sukcesu wszystkim zaangażowanym.
Pozdrawiam.
- 0
Re: 2000l
graczwolf pisze:Czemu Ania chodzi w masce ?
Jestem "super" alergiczką, nie wiedziałam z czym mogę spotkać się w środku.
- 0