Projekt belki na diodach power led 72 w
Re: Projekt belki na diodach power led 72 w
Policz co wyjdzie korzystniej i mniej pracy twojej. Darmowej.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Policz co wyjdzie korzystniej i mniej pracy twojej. Darmowej.
ciężko znaleźć te listwy pcb znalazłem takie 15 cm na 6 diod ale to zawiasko koszt około 6 zł
- 0
marcin pisze:adams2121 pisze:Policz co wyjdzie korzystniej i mniej pracy twojej. Darmowej.
ciężko znaleźć te listwy pcb znalazłem takie 15 cm na 6 diod ale to zawiasko koszt około 6 zł
tak se poszperałem ale żadne z nich mi nie podchodzą namysłem o długości 46 cm ale i tak cena 1 sztukę to koszt coś koło 11 zl , tak ze nie opłaca mi się to w ilości jakiej potrzebuje
- 0
Dravery już prawie ogarnięte o ile sprzedawca mówił prawdę powinny być w sprzedażny w przyszłym tygodniu . nastąpiła korekta w połączeniu diod jaka zasugerował jurkin wygląda to tak. zmieniłem tez ilości poszczególnych kolorów i wszystkich będzie niemal po równo i tak myślę czy nie za dużo tych Fs i W Fs po 14 sztuk na belkę
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Oj musisz ich trochę pomieszać
narysuj na profilu, czy kartonie o wymiarach profila, siatkę żeby ilość linij które krzyżują się odpowiadały ilości diod, i rozmieść wszystkie barwy ruwnomiernie mniej więcej w równej odległości.

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0
jurkin pisze:Oj musisz ich trochę pomieszaćnarysuj na profilu, czy kartonie o wymiarach profila, siatkę żeby ilość linij które krzyżują się odpowiadały ilości diod, i rozmieść wszystkie barwy ruwnomiernie mniej więcej w równej odległości.
To teoretyczny rysunek , praktyka to co innego
- 0
Marcin dziś wyświetliło mi takie coś.
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Marcin dziś wyświetliło mi takie coś.
widziałem wcześniej te radiatory ale maja jak dla mnie za mały rozstaw diod
- 0
Od wczoraj temat poszedł dalej i już wiem ze takie podłączenie jest nie realne taki drajwer nie pociągnie tyle diod jak myślałem, muszę poszukać czegoś wiekowego co by to ogarnęło na 14 sztuk z drivera 

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 146
- GG: 0