2 000 l dla altumów
Re: 2 000 l dla altumów
Ciekawy pomysł z tym sprzątaniem.
Ciekawe czy mi się uda namówić żonę na coś takiego.
Ciekawe czy mi się uda namówić żonę na coś takiego.
- 0
Jak już stanie gotowe wpadnę zobaczyć to cudeńko ;D z waszą pomysłowością na pewno nie jednemu szczena opadnie 

- 0
Mów co myślisz, ale myśl co mówisz ...
Projekt naprawdę ciekawy, chętnie zobaczę efekt końcowy i trzymam kciuki za pomyślną realizację 

- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Najświeższy news -> właśnie trwa sprawdzanie szczelności, dzisiaj chyba ma być zalana połowa, pewnie jutro zobaczymy filmik
- 0
Mann am Boden
Ania poszła na całość. Zrobiliśmy próbne napełnienie "pod korek". Chciałem tylko do połowy. Lekko wygiął się dolny kątownik. Mam nadzieję, że spaw wytrzyma. Reszta w normie. Podłoga też wytrzymała. Przecieków brak. Rano Ania zamieści filmik z napełnienia.
Chyba nie będę spał w nocy i sprawdzał, co się dzieje
. Policzyłem, że jeżeli coś pójdzie nie tak, zaleje nam parter trzycentymetrową warstwą wody. Na wszelki wypadek wszystkie przedłużacze i inne instalacje prądowe podnieśliśmy wyżej.
Chyba nie będę spał w nocy i sprawdzał, co się dzieje

- 0
Re: Odp: 2 000 l dla altumów
Zalania do kostek jak i do kolan mam przerobione. Swojego czasu co wiosnę miałem w piwnicy robotę. Czekam niecierpliwie na relacji ciąg dalszy.
Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
- 0