2 000 l dla altumów
Re: 2 000 l dla altumów
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Alex wie co postawić (patrz stół), aby zadowolić oczekiwania najbardziej wymagających i wybrednych gości.
Z chęcią przyjadę zobaczyć efekt końcowy
Alex wie co postawić (patrz stół), aby zadowolić oczekiwania najbardziej wymagających i wybrednych gości.

Z chęcią przyjadę zobaczyć efekt końcowy

- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Do chrztu baniaczka jeszcze trochę czasu. Nie omieszkamy zaprosić wszystkich chętnych.
- 0
Dragon_81 pisze:Alex wie co postawić (patrz stół), aby zadowolić oczekiwania najbardziej wymagających i wybrednych gości.![]()
Dragonik, Ty jak zwykle.........tylko butelki widzisz

- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Przeglądanie zdjęć jak i delektowanie się opisem tego projektu, jednak napawa radością że są wizjonerzy w podlaskiej akwarystyce.......rozmach, pomysł, wykonanie.....Teraz wiadomo, kto ma coś do powiedzenia....Gratuluję pasji !
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
Całkiem nieźle to wygląda jestem ciekawy końcowego efektu. Ale będzie zabawa przy czyszczeniu.
- 0
Przeglądanie zdjęć jak i delektowanie się opisem tego projektu, jednak napawa radością że są wizjonerzy w podlaskiej akwarystyce.......rozmach, pomysł, wykonanie.....Teraz wiadomo, kto ma coś do powiedzenia....Gratuluję pasji !
Dziękuję. Nie zapomnij, że pomysł był mojej żony, ja jestem tylko od techniki i zdobywania środków na realizację. Jakoś Unia nie pali się do współfinansowania

Czyszenie baniaka? Bajka. Widzę to tak:
Podstawiam drabinkę basenową. Woda będzie miała 28 - 30C. W co drugi czwartek żona rozbiera się do naga, wchodzi do wody i czyści. Ja siedzę wygodnie i pokazuję, gdzie jeszcze trzeba przetrzeć szybkę od środka. W pozostałe czwartki to samo robi pani Zosia, która u nas sprząta. Jeszcze o tym nie wie, ale jak przekonam, że ma darmowe SPA, to może jesze obniży stawkę?
- 0
Fundnij sobie laserową wskazówkę, będzie ci łatwiej pokazywać które miejsca są jeszcze do doczyszczenia, a i z daleka lepiej obserwować
. Ktoś się zaraz przyczepi że lepiej z bliska
Dobra kto jak woli. Nie ważna odległość ważne czy widoczne są szczegóły, oczywiście do doczyszczenia.

- 0
Mariusz, lasery to mam w oczach, zawsze skupione w jednym punkcie, niekoniecznie na plamkach na szkle
.

- 0