CO2 z naboi ...
Re: CO2 z naboi ...
Powiem tak ja u siebie jadę bez elektrozaworu i podaję gaz 24h i jest wszystko ok. Nie uważam komputerów ph gdyż przy nich jeszcze szybciej kończy się butla.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
- GG: 0
Bez elektrozaworu to za 200 zł już coś bym poskładał czyli rok na nabojach powiedzmy..
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
- 0
Co tak uwiozłeś się tych naboi?? Taniej by wyszło zacier z drożdży i masz gaz za free na kilka dni.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 24
- GG: 0
Re: Odp: CO2 z naboi ...
rudy102 pisze:Bez elektrozaworu to za 200 zł już coś bym poskładał
Znaczy się zamiast pakować się w naboje to wolę rok poczekać.
- 0
Jesteś z Ostrowa. Do Jarocina masz rzut beretem. Pewnie jakieś bezpośrednie połączenie PKS lub może nawet jakiś bus jeździ, może ktoś ze znajomych. Dogadaj się z kierowcą za dwa piwa przewiezie Ci butlę. W Jarocinie (nie pamiętam ulicy) przy wyjeździe na Kalisz jest koleś, który czasem wystawia butle 1,5kg w cenie 80 zł pusta i 100 zł pełna. Nie jest dla niego problemem podrzucenie jej na dworzec. Kupisz butlę, za miesiąc uzbierasz 50 zł na reduktor, za kolejne dwa 100 zł na elektrozawór ze złączkami i innymi pierdołami. Kupując stopniowa nie odczujesz tak bardzo wydanej kasy. Pierwszy swój zestaw tak właśnie kupiłem. Zacząłem od butli w połowie listopada, a w grudniu, w okresie pomiędzy świętami a NR skręcałem zestaw.
- 0

adams750 pisze:Co tak uwiozłeś się tych naboi?? Taniej by wyszło zacier z drożdży i masz gaz za free na kilka dni.
nie powiedziałbym ze tak za free

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 18
- GG: 4993916
CO2 odłożone w czasie ...
- 0