Juwel HeliaLux Day + Night Control pomocy
|Strona 1 z 1
Juwel HeliaLux Day + Night Control pomocy
Siemka jestem nowym użytkownikiem tego forum więc za błędy z góry przepraszam. A więc jak w temacie posiadam Juwel HeliaLux Day + Night Control wraz z belka a pytanie mam takie czy ktoś ma jakieś porady jak dobrze ustawić ten controler żeby miało dobrze dobrane facy i natężeniem światła z góry dziękuję i pozdrawiam
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
- Nowy na forum
Re: Juwel HeliaLux Day + Night Control pomocy
Jeżeli masz Belkę z Juwel akwarium to nie licz na to ze będziesz mógł miec ciężkie w hodowli rośliny. Sa to glebokie akwaria i jedna belka to za mało. Nawet dwie mogą miec problemy aby zadowolić trawę czy nisko pienne rośliny
Obecnie mam sam dwie belki spektrum, i długo walczyłem z ustawieniem ich. A z ciezkich roślin zrezygnowałem, jak i z pięknych kolorów jakie możesz ustawić .. zielony to turbo dla glonów
.
Starszego modelu nie miałem.
Odradzam
.
Obecnie mam sam dwie belki spektrum, i długo walczyłem z ustawieniem ich. A z ciezkich roślin zrezygnowałem, jak i z pięknych kolorów jakie możesz ustawić .. zielony to turbo dla glonów

Starszego modelu nie miałem.
Odradzam

- 0
- Nowy na forum
|Strona 1 z 1