Filtr Eheim 2252-XL - wewnętrzny
Re: Filtr Eheim 2252-XL - wewnętrzny
A co tu ma być widać 
Toż to gąbka oparta o wklejone paski szkła na przykład i w środku głowica, nic poza tym.

Toż to gąbka oparta o wklejone paski szkła na przykład i w środku głowica, nic poza tym.
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
A ja się zawsze zastanawiałam, co za filtr hamburg, 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Wydaje mi się, że na zdjęciu, na plecach filtra jest miejsce na zamontowanie tych dwóch prowadnic. Skoro masz pokrywę, to prawdopodobnie nie uda Ci się zamontować filtra na tych prowadnicach. chyba, że do prowadnic będzie można zamontować przyssawki. Powinieneś coś dobrać w większym sklepie akwarystycznym.
1. Najszybciej będzie napisać/zadzwonić do sklepu, który handluje takimi filtrami.
2. Ja bym tego nie robił. Taki, praktycznie wiszący filtr może dość szybko ulec uszkodzeniu w miejscu łączenia kabla z głowicą.
3. To zależy od obsady i wystroju/podłoża.
4. Nie wiem o co pytasz. Biorąc pytanie dosłownie, to najlepiej używając jednego i drugiego.
1. Najszybciej będzie napisać/zadzwonić do sklepu, który handluje takimi filtrami.
2. Ja bym tego nie robił. Taki, praktycznie wiszący filtr może dość szybko ulec uszkodzeniu w miejscu łączenia kabla z głowicą.
3. To zależy od obsady i wystroju/podłoża.
4. Nie wiem o co pytasz. Biorąc pytanie dosłownie, to najlepiej używając jednego i drugiego.
- 0