glossy
|Strona 1 z 1
glossy
Dzisiaj odwiedziłem Aqua-el'a na Zielonych Wzgórzach od początku miałem zamiar przyjrzeć się nowemu zestawowi aquela o fajnej nazwie glossy , zapewne od szkło bo całość lśni jak psu jajka.
Wrażenia estetyczne wręcz
, aż chce się wymienić stare rysy na to szkiełko.
choć cholera drogo jak cholera, samo szkło o dość dziwnych wymiarach, bo wysokie w stosunku do szerokości i głębokości to koszt prawie 9 stówek
, ale dostajemy je razem z pokrywą choć pokrywa to złe słowo bardziej niebywale estetyczną szeroką czarną maskownicą udającą pokrywę a stanowiącą jedną całość ze ściankami,fizycznie pokrywą są panele nakrywowe pod którymi są 2 świetlówki z ledami, ale ich mocowania są przystosowane do dołożenia jeszcze 2.
Szafka z laminowanymi na błysk drzwiczkami otwieranymi na klik stanowi doskonałe przedłużenie szkła, ja widziałem ją w czerni, ale jest podobno też biała, choć korona w standardzie jest chyba tylko czarna.
Nic nie napiszę od strony technicznej ( to można znaleźć w necie, albo dopytać w sklepie np. na ZW), bardziej interesował mnie design i nie zawiodłem się, miał być ekskluzywny i jest ekskluzywny, choć zestawu tego zdecydowanie nie kupię.
niżej trochę nieudanych fotek, bo pomimo że to rzecz nieożywiona zdjęcie zrobić trudno
Wrażenia estetyczne wręcz

choć cholera drogo jak cholera, samo szkło o dość dziwnych wymiarach, bo wysokie w stosunku do szerokości i głębokości to koszt prawie 9 stówek

Szafka z laminowanymi na błysk drzwiczkami otwieranymi na klik stanowi doskonałe przedłużenie szkła, ja widziałem ją w czerni, ale jest podobno też biała, choć korona w standardzie jest chyba tylko czarna.
Nic nie napiszę od strony technicznej ( to można znaleźć w necie, albo dopytać w sklepie np. na ZW), bardziej interesował mnie design i nie zawiodłem się, miał być ekskluzywny i jest ekskluzywny, choć zestawu tego zdecydowanie nie kupię.
niżej trochę nieudanych fotek, bo pomimo że to rzecz nieożywiona zdjęcie zrobić trudno
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Re: glossy
i ja widziałem to to - czy ekskluzywne ???- jak zwykle rzecz gustu a o gustach dżentelmeni podobno nie dyskutują
cena - rzecz względna czy dużo czy mało każdy sam może to ocenić

cena - rzecz względna czy dużo czy mało każdy sam może to ocenić
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
To aby ułatwić:
http://www.aquael.com.pl/produkty/akwar ... %B3%C5%82y
Szafka wg producenta nie jest w zestawie...
http://www.aquael.com.pl/produkty/akwar ... %B3%C5%82y
Szafka wg producenta nie jest w zestawie...
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Piotruś, a czy ja napisałem, że jest, zapomniałem ile kosztuje choć pytałem 

- 0
Mann am Boden
Przepraszam, tak zrozumiałem. Widać źle u mnie ze zrozumieniem;) Tak czy inaczej link poglądowy niech sobie wisi.
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
|Strona 1 z 1