Akademia Magazynu Akwarium w Nadarzynie
|Strona 1 z 1
Akademia Magazynu Akwarium w Nadarzynie
Akademia Magazynu Akwarium w Nadarzynie- czy ktoś się tutaj wybiera?
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Re: Akademia Magazynu Akwarium w Nadarzynie
Nie tylko Akwariusze. Ja będe reprezentowała Akwariumonline.pl. Mało trgo zamierzam zdobyć tam nagrodę. Co prawda jeszcze nie wiem jak, ale przywiozę nagrodę. 

- 0
Dlatego dopytuję, kto, co i jak.
- 0
Bieta pisze:Nie tylko Akwariusze. Ja będe reprezentowała Akwariumonline.pl. Mało trgo zamierzam zdobyć tam nagrodę. ....,,przywiozę nagrodę.
O widzisz to nawet nie wiedziałem, że forum się tam wystawi, ale dobrze, dostaniesz nasz rollup do postawienia

A nagrodę zapewne zgarniesz, zawsze zgarniasz.
- 0
Mann am Boden
Tak Andrzeju rollap będzie mi potrzebny. Potrzebna tez mi będzie Twoja pomoc w wysłaniu maila z logo forum.
Może zbyt dużej wiedzy akwarystycznej nie mam. Wiem doskonale, że niektórym Akwarystom do pięt nie dorastam. Ale co jak co, zmysł artystyczny mam. I tutaj już nie będę skromna.
miewan pisze:Bieta pisze:Nie tylko Akwariusze. Ja będe reprezentowała Akwariumonline.pl. Mało trgo zamierzam zdobyć tam nagrodę. ....,,przywiozę nagrodę.
O widzisz to nawet nie wiedziałem, że forum się tam wystawi, ale dobrze, dostaniesz nasz rollup do postawienia.![]()
A nagrodę zapewne zgarniesz, zawsze zgarnisz.
Może zbyt dużej wiedzy akwarystycznej nie mam. Wiem doskonale, że niektórym Akwarystom do pięt nie dorastam. Ale co jak co, zmysł artystyczny mam. I tutaj już nie będę skromna.

- 0
Wow Andrzeju bardzo Ci dziękuję.
- 0
Elcia, korzystaj póki możesz
Bo później będziesz chciała a nie będziesz mogła![:] :]](./images/smilies/32 Not one care.png)

Bo później będziesz chciała a nie będziesz mogła
![:] :]](./images/smilies/32 Not one care.png)
- 1
|Strona 1 z 1