Spotkanie Tanganickie 2017
Spotkanie Tanganickie 2017
Szanowni białostoccy akwarystyczni onaniści!
Śpieszę donieść ( jak w wierszu, zgadnijcie czyjego autorstwa?? - "donoszę Panie Naczelniku"), że DZIESIĄTE Spotkanie Tanganickie ODBĘDZIE SIĘ!!
W dniach 22-23 kwietnia zapraszamy do naszej wioski na dwudniowe prelekcje i przesympatyczne (musicie mi wierzyć) wieczorne sobotnie spotkanie.
Śpieszę donieść ( jak w wierszu, zgadnijcie czyjego autorstwa?? - "donoszę Panie Naczelniku"), że DZIESIĄTE Spotkanie Tanganickie ODBĘDZIE SIĘ!!
W dniach 22-23 kwietnia zapraszamy do naszej wioski na dwudniowe prelekcje i przesympatyczne (musicie mi wierzyć) wieczorne sobotnie spotkanie.
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Re: Spotkanie Tanganickie 2017
Trzeba sprawdzić po ile bilety PKP do Krakowa
o ile się nie mylę, jest bezpośrednie połączenie.

- 0
miewan pisze:Nie wiem jak, nie wiem z kim, w sumie nie wiem po co, ale chciałbym tam być
Poczułem wielki ból w mostku czytając te słowa... Jak to, nie wiesz??

Dla wiedzy Andrzeju, dla WIEDZY OGROMNEJ!!!

- 1
Awokado pisze:Trzeba sprawdzić po ile bilety PKP do Krakowao ile się nie mylę, jest bezpośrednie połączenie.
Co tam PKP! Dla A. Bielskiego ponoć budują specjalne lotnisko między Supraślem a Białym, żeby mógł do nas przylecieć na ten kwietniowy weekend. Ale czy to prawda? Ni mam pojencia bladego.
- 0
Tropheus pisze:
Co tam PKP! Dla A. Bielskiego ponoć budują specjalne lotnisko między Supraślem a Białym, żeby mógł do nas przylecieć na ten kwietniowy weekend. Ale czy to prawda? Ni mam pojencia bladego.
Może i budują, ale Alex na pewno z niego nie skorzysta. Rozmawiałem z Nim dzisiaj i nigdzie się nie wybiera.
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Lotniska nie będzie - dla nikogo chyba że se samolot kupisz .
wtedy polecisz
wtedy polecisz
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tropheus pisze:Dla wiedzy Andrzeju, dla WIEDZY OGROMNEJ!!!
Robercie przywołane przez Ciebie swoiste wyrażenie redundantne, jest zdecydowanie zbyteczne, albowiem nie dyskutuje się i nie podważa rzeczy absolutnie wtrazistych

Uspokój więc migotanie przedsionków promieniujące na ewentualne bóle lub kłucie w mostku, bo na myśli nie miałem podważania zasadności organizacji kultowych już spotkań, a jedynie to, że ja taki "nieuczesany jestem" ⚠
- 0
Mann am Boden