Drozdowo 2015
Drozdowo 2015
Jaki jest dokładny termin tegorocznej wystawy?? U źródła na www brak informacji.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Re: Drozdowo 2015
Andrzej stąd moje pytanie, by grafik dogodnie ustawić 

- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
To ustawiaj o 1 dzień wcześniej bo z dużym prawdopodobieństwem i dzień techniczny trzeba będzie zaliczyć.
- 0
Mann am Boden
Jak ma być dzień techniczny to muszę zaklepać sobie urlop.
EDIT:
Podobno dzień techniczny przeznaczony jest dla szkół. Czy my, jako akwariumonline coś wystawiamy? Podobno lista wystawców jest już zamknięta. Za to otwarta jest lista wystawców na przyszły rok
.
EDIT:
Podobno dzień techniczny przeznaczony jest dla szkół. Czy my, jako akwariumonline coś wystawiamy? Podobno lista wystawców jest już zamknięta. Za to otwarta jest lista wystawców na przyszły rok

- 0

Jak będziemy " się stawiać", a raczej tak, to zdecydowanie, chociaż może będzie to jedynie ewentualna pomoc przy projekcie "Akwariusze" - będziemy mieli czas to obgadać.
Tak czy inaczej muzeum naszą potencjalną "aktywnością" zaskoczone nie będzie.
Tak czy inaczej muzeum naszą potencjalną "aktywnością" zaskoczone nie będzie.
- 0
Mann am Boden
W rozmowie telefonicznej odniosłem wrażenie jakby to inne forum coś już tam mieszało.
- 0

Anomis Erosa pisze:W rozmowie telefonicznej odniosłem wrażenie jakby to inne forum coś już tam mieszało.
Tak, "meilowali", chyba pzadykowicz z propozycją fotorelacji i promocji "medialnej" na PFA.
Seba, a czy to coś złego, będzie okazja spotkać się i pogadać z org., dodatkowo jest to jedyna impreza w regionie i im więcej "podmiotów" przyłączy się do jej upublicznienia tym lepiej, my "swoimi" kanałami, akwapodlasie swoimi, może zwiększy to frekwencję a warto.
Piątek to rzeczywiście szkoły, ale na wystawę stałą, na "dni" pod względem technicznym będzie czas jeszcze w piątek i sobotę rano, zapominasz iż "Projekt Drozodowo" w ramach działania Akwariuszy jest trochę choć nieco pośrednio połączony z akwariumonline, dodatkowo tak, pewnie coś postawimy, może 1 albo dwa małe baniaczki a może nie, zobaczymy
- 0
Mann am Boden
Baniak można postawić
Jakiej wielkosci ? - środek? Wyposażenie?

Jakiej wielkosci ? - środek? Wyposażenie?
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie