ZOO BOTANICA 2015
ZOO BOTANICA 2015
No i stało się,
około tygodnia temu podpisałem porozumienie o współpracy nr 31/2015/ZOO z organizatorem targów Agencją Reklamową "Wigor" i stałem się mimochodem jedynie tytularnym "wkopanym kierownikiem wycieczki"
dla akwariumonlie.pl, aquajura.pl, arowana.pl, aquarebels.pl, labiryntowce.pl, akwa-mania.mud.pl, Wężogłowy, Akwa Świat, Aquarium-Fish, Płaszczka, Magazyn Akwarium a wszystko to w ramach Aqua Nexus, bo "wystawiać " będziemy się właśnie jako Aqua Nexus ( co to jest i dlaczego dowiecie się pewnie wkrótce), Zobowiązani jesteśmy m.in do zorganizowania wystawy min.3 akwariów na zabudowanym stoisku o wymiarach 6 m2 wyposażonego w 1 stół (70x70 cm ) i dwa krzesła
, tyle samo dostanie połączona z Aqua Nexusem Arowana.pl., oraz niezabudowaną powierzchnię pod wystawę akwariów w sąsiedztwie stoisk/a.
Pomimo "barw" Aqua Nexus, akcenty akwariumonline.pl zostaną zachowane tak w formie osobowej : ja, Grzesiu W. i Anomis ( on jako Arowana.pl) graficznej: nasze logo zostanie umieszczone na banerach Nexusa, rozwiniemy też nasz roll-up i rozłożymy nasze wizytówki jak i "praktyczno/wizualnej" - aranż zbiorników.
około tygodnia temu podpisałem porozumienie o współpracy nr 31/2015/ZOO z organizatorem targów Agencją Reklamową "Wigor" i stałem się mimochodem jedynie tytularnym "wkopanym kierownikiem wycieczki"

Pomimo "barw" Aqua Nexus, akcenty akwariumonline.pl zostaną zachowane tak w formie osobowej : ja, Grzesiu W. i Anomis ( on jako Arowana.pl) graficznej: nasze logo zostanie umieszczone na banerach Nexusa, rozwiniemy też nasz roll-up i rozłożymy nasze wizytówki jak i "praktyczno/wizualnej" - aranż zbiorników.
- 0
Mann am Boden
Re: ZOO BOTANICA 2015
Ja też podpisałem porozumienie o współpracy nr 30/2015/ZOO z wigor. Wycieczkę chciałbym rozpocząć w czwartek wcześnie rano aby zdążyć na dzień techniczny w Łodzi na pet fair.
Prostując to na stoisku musi stać minimum jedno szkło, może ich być dużo więcej. Na przeciw stoiska, na stołach wystawowych muszą być dwa szkła. Proponuję pomyśleć nad aranżacją stoiska aby to jakoś ciekawie wyglądało jako całość. Arowana coś będzie kombinować. Z zeszłorocznych obserwacji wyciągnęliśmy wnioski, że na białych ściankach działowych powieszenie tylko banerów jest słabe. Według mnie w zeszłym roku aquajura miała perfekcyjnie przygotowaną całość. Jak znajdę zdjęcie to wstawię.
EDIT:
Stoisko aquajury z zeszłego roku.
http://www.akwa-mania.mud.pl/wystawy/wroclaw2014/s3.jpg
miewan pisze:Zobowiązani jesteśmy m.in do zorganizowania wystawy min.3 akwariów na zabudowanym stoisku o wymiarach 6 m2
Prostując to na stoisku musi stać minimum jedno szkło, może ich być dużo więcej. Na przeciw stoiska, na stołach wystawowych muszą być dwa szkła. Proponuję pomyśleć nad aranżacją stoiska aby to jakoś ciekawie wyglądało jako całość. Arowana coś będzie kombinować. Z zeszłorocznych obserwacji wyciągnęliśmy wnioski, że na białych ściankach działowych powieszenie tylko banerów jest słabe. Według mnie w zeszłym roku aquajura miała perfekcyjnie przygotowaną całość. Jak znajdę zdjęcie to wstawię.
EDIT:
Stoisko aquajury z zeszłego roku.
http://www.akwa-mania.mud.pl/wystawy/wroclaw2014/s3.jpg
- 0

Premierowe fotki
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 1
Na mnie nie zrobił filmik wrażenia
Nie sfilmowano wszystkich akwariów ! Brak jest np hasających podskoczków i minimalizmu. Brakuje także paru baniaków z wystawy, np. arowany i klubu malawi ... Miały być na filmie tylko akwaria a pojawiła się reklama Trzmiela. (Trochę się przypie....)
Czekam na fotorelację kocana

Nie sfilmowano wszystkich akwariów ! Brak jest np hasających podskoczków i minimalizmu. Brakuje także paru baniaków z wystawy, np. arowany i klubu malawi ... Miały być na filmie tylko akwaria a pojawiła się reklama Trzmiela. (Trochę się przypie....)
Czekam na fotorelację kocana

- 0
A teraz filmik naszych "współstoiskowców" arowana.pl ( uwaga ! na samym końcu miga nasz roll-up
)

- 0
Mann am Boden
Tnie mi film na tel. Na pół - ehh?
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No to zestaw z mojej karty SD - autor Anomis :
Aqua Nexus
Na początek nasz baniaczek konkursowy, który już znacie, więc dwie fotki ze środka niestety woda nie wyklarowała się do końca - mamy z Grześkiem podejrzenie co do ożywionego i nieożywionego sprawcy zamieszania, bo podobny problem był w Łodzi
Teraz najmniejsze akwa targów w autorskim projekcie by KODI:
i w pełnej krasie :
cała seria fotek z baniaczków jak się okazało "dominantów" na stoisku Nexusa czyli arowany.pl, ale obiektywnie głównie dzięki drago pokazali "kawał ryby" :
Morszczak Akwa Świata :
Wygrany baniak LFA i jego ryby :
Coś dla pretendenta w hodowli placków ( adams popatrz sobie
) :
I pozostałe baniaczki, hala 100-lecia była nieco "prześwietlona" i podobnie jak przy fotkach wyżej "przekaz" jest nieco słaby :
Aqua Nexus
Na początek nasz baniaczek konkursowy, który już znacie, więc dwie fotki ze środka niestety woda nie wyklarowała się do końca - mamy z Grześkiem podejrzenie co do ożywionego i nieożywionego sprawcy zamieszania, bo podobny problem był w Łodzi
Teraz najmniejsze akwa targów w autorskim projekcie by KODI:
i w pełnej krasie :
cała seria fotek z baniaczków jak się okazało "dominantów" na stoisku Nexusa czyli arowany.pl, ale obiektywnie głównie dzięki drago pokazali "kawał ryby" :
Morszczak Akwa Świata :
Wygrany baniak LFA i jego ryby :
Coś dla pretendenta w hodowli placków ( adams popatrz sobie

I pozostałe baniaczki, hala 100-lecia była nieco "prześwietlona" i podobnie jak przy fotkach wyżej "przekaz" jest nieco słaby :
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Co do tychże placków - Widziałem lepsze zdjęcie tegoż baniaka
Fotograf chyba nie trafił
![:] :]](./images/smilies/32 Not one care.png)

Fotograf chyba nie trafił
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie