z okazji upału
z okazji upału
W sytuacji gdy :
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
zapraszamy na kolejny ( ostatnio cykliczny ) niezapowiedziany akwarystyczny spontan
Piątek godz 18 jeszcze bez miejscówki
Będę na 100% ja i thaz ( osobiście słyszałem apropadę dla niego na mały melanżyk),
każdy mile widziany ( również z poza forum, jak i zrzeszonych na innych forach),
zwłaszcza, że:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
w tej sytuacji liczymy na odzew

zapraszamy na kolejny ( ostatnio cykliczny ) niezapowiedziany akwarystyczny spontan
Piątek godz 18 jeszcze bez miejscówki
Będę na 100% ja i thaz ( osobiście słyszałem apropadę dla niego na mały melanżyk),
każdy mile widziany ( również z poza forum, jak i zrzeszonych na innych forach),
zwłaszcza, że:
w tej sytuacji liczymy na odzew

- 0
Mann am Boden
Re: z okazji upału
Ja niestety odpadam. Jutro wraca zona i nie wiem jak długo będę się witał. Życzę udanej zabawy.
- 0

Seba rozumiem, ale odbijemy jak będziesz na szkoleniu w Białym lub najpóźniej we Wrocku.
- 0
Mann am Boden
Mile widziane też osoby "pijące inaczej" ( lemoniadę, kawę, wodę mineralną lub co sobie zamanią ), ważne jest żeby się spotkać, pogadać może też poznać osobiście.
- 0
Mann am Boden
Bez samochodu tym razem - postaram się
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Miło będzie poznać
, zapraszamy Zdzisławie, będziesz mógł pogadać z Grzesiem o chwastach.

- 0
Mann am Boden