Zoo Botanika 2016
Re: Zoo Botanika 2016
Co do rezerwacji miejsc - ja również się wypowiem - nigdy miejsca darmowe nie były przypisane osobom , zawsze gdy liczba chętnych przekraczała liczbę miejsc - limit był dzielony na wszystkich wyjeżdżających ,aby było sprawiedliwie i bez podziału .
Np. W Warszawie ja zapłaciłem oddzielnie ( mimo darmowej miejscówki podobno) bo organizator dał
.zazwyczaj gdy jadę z żoną - place oddzielnie ( oddzielny pokój ) i nie wliczam się do ustaleń lokalowych ,co do zoobotaniki jeszcze nie wiem ale raczej będzie podobnie
Podziałów na forum nie ma - chyba że ja nie wiem o nich , jesteśmy jako społeczność ( cała ) bez antagonizmow i wykluczeñ , i chciałbym aby tak było rzeczywiście
Np. W Warszawie ja zapłaciłem oddzielnie ( mimo darmowej miejscówki podobno) bo organizator dał

Podziałów na forum nie ma - chyba że ja nie wiem o nich , jesteśmy jako społeczność ( cała ) bez antagonizmow i wykluczeñ , i chciałbym aby tak było rzeczywiście
- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Miewan,wrzuć na Luz nikt nie dzieli nikt się nie odsuwa,kreci,knuje,spiskuje ,dupą odwaraca.Rachunek ekonomiczny nic innego a pokazanie że AO skupia różnych warjatów świadczy o otwartości forum ,a nie dzieleniu po przez pączkowanie.Jeżeli jest tu miejsce na Nature for Home to i jest dla Akwariuszy i dla wielu innym odłamów akwarystyki, czy też pasjonatow kolei czy amatorów pielgrzymek itd.itp 

- 4
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Wojtek przyjąłem do wiadomości Waszą "inicjatywę" i powodzenia życzę,
tylko proszę o wcześniejsze informacje bo zarówno przy planowanym ewentualnym zapotrzebowaniu na materiały promocyjne forum, ale co ważniejsze danych:
- liczby osób ( tu pojawia się pytanie czy są w ogóle jacyś chętni do jechania jako forum
) ,
- zamawiania lub nie zbiorników,
- uzyskania i wskazania ilości przepustek,
- sugerowanej powierzchni stoiska ,
będą one niezbędne przy sporządzaniu i podpisywaniu umów zgłoszeniowych.
Rozjaśniłoby to sytuację zgłoszenia samego forum, do tej pory byłem przekonany o ewentualnym udziale 9 lub więcej osób i ciągnięciu własnych zbiorników ( tak zrobi forum wykorzystując "swoje" sebanowe szkła),
Natomiast sugerowanie czegoś argumentując przez NfH uważam za nieco niesprawiedliwe, na samym forum Nature for Home i Akwariusze mają równorzędne miejsce ( a z racji aktywności akwariusze "zajmują znacznie więcej miejsca") natomiast na wystawach nigdy nie używaliśmy innych materiałów promocyjnych niż gadżety forumowe, na żadnym ze zdjęć nie znajdziesz znaczników NfH czy to w formie umieszczonych log czy wizytówek , nie ma jej na naszych banerach ani rollupach, Grzesiek "obnosił" się w naszych koszulkach lub nexusa ( gdzie na plerach i tak miał wymienione AO) więc o co chodzi ?
tylko proszę o wcześniejsze informacje bo zarówno przy planowanym ewentualnym zapotrzebowaniu na materiały promocyjne forum, ale co ważniejsze danych:
- liczby osób ( tu pojawia się pytanie czy są w ogóle jacyś chętni do jechania jako forum

- zamawiania lub nie zbiorników,
- uzyskania i wskazania ilości przepustek,
- sugerowanej powierzchni stoiska ,
będą one niezbędne przy sporządzaniu i podpisywaniu umów zgłoszeniowych.
Rozjaśniłoby to sytuację zgłoszenia samego forum, do tej pory byłem przekonany o ewentualnym udziale 9 lub więcej osób i ciągnięciu własnych zbiorników ( tak zrobi forum wykorzystując "swoje" sebanowe szkła),
Natomiast sugerowanie czegoś argumentując przez NfH uważam za nieco niesprawiedliwe, na samym forum Nature for Home i Akwariusze mają równorzędne miejsce ( a z racji aktywności akwariusze "zajmują znacznie więcej miejsca") natomiast na wystawach nigdy nie używaliśmy innych materiałów promocyjnych niż gadżety forumowe, na żadnym ze zdjęć nie znajdziesz znaczników NfH czy to w formie umieszczonych log czy wizytówek , nie ma jej na naszych banerach ani rollupach, Grzesiek "obnosił" się w naszych koszulkach lub nexusa ( gdzie na plerach i tak miał wymienione AO) więc o co chodzi ?
- 0
Mann am Boden
Może porównanie było pochopne,ale emocje wzięły górę,tak czy siak stoiska obok siebie brendowane AO z roltapem Akwariuszy,
Umnie bz. w aucie dwa wolne jeszcze miejsca są oczywiście skita na ON przed odlotem
Umnie bz. w aucie dwa wolne jeszcze miejsca są oczywiście skita na ON przed odlotem

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
po co te spory i jakieś przepychanki jeśli nasza ekipa zaczyna się kłócić to oznacza że coś w tym zespole się psuje , osobiście wycofuję się z projektu akwariuszy AO na zoobotanice przepraszam za całe zamieszanie zainteresowanych ale nie potrzebuję niepotrzebnych nieporozumień bo dla mnie to jakaś bzdura . Nie będę zabierał już głosu w tej sprawie kto poczuł się urażony ? wybaczcie.
- 0
Dla mnie głupotą jest zaczynać ten temat. Miała być niespodzianka ale widocznie Andrzeja mocno zabolało, że chcieliśmy wystąpić jako Akwariusze. Szkoda. Nie dziwię się Robertowi ,bo tylko robicie problem.
- 3
Dobra cham i świnia ze mnie i jeszcze zepsułem Wam taką niespodziankę.
Proponuję wrócić do tematu w czasie oficjalnego składania zgłoszeń,
- 0
Mann am Boden
Ej ej, co Was tak ponioslo
Ta rozmowa powinna sie odbyc na spotkaniu na zywo, bo tekst pisany moze zostac odczytany w zlym tonie.
A po co komu przepychanki.
Wracajac do tematu, to glownie chodzi chyba o to ze Robert chyba nikomu nic nie powiedzial a temat nabral tempa - stad zaskoczenie.
No ale ja malo sie udzielam ostatnio i moge sie mylic.
Wszelkie inicjatywy Roberta wspieram czterema lapami i nadal bede to robic.
Moze troche zaluje, ze powstala forma "Akwariusze" i nie dzieje sie to bezposrednio pod sztandarem AO - ale zawsze mozemy to traktowac jako zbrojne ramię i bardziej ortodoksyjny odlam AO hehehe
im@tapatalk

Ta rozmowa powinna sie odbyc na spotkaniu na zywo, bo tekst pisany moze zostac odczytany w zlym tonie.
A po co komu przepychanki.
Wracajac do tematu, to glownie chodzi chyba o to ze Robert chyba nikomu nic nie powiedzial a temat nabral tempa - stad zaskoczenie.
No ale ja malo sie udzielam ostatnio i moge sie mylic.
Wszelkie inicjatywy Roberta wspieram czterema lapami i nadal bede to robic.
Moze troche zaluje, ze powstala forma "Akwariusze" i nie dzieje sie to bezposrednio pod sztandarem AO - ale zawsze mozemy to traktowac jako zbrojne ramię i bardziej ortodoksyjny odlam AO hehehe

im@tapatalk
- 1

Piotr i reszta (sorki), akwariusze i jego Naczelny są i zawsze będą częścią tego forum, jak pisałem proponuje wrócić na spokojnie do tematu, omówić projekt, ustalić fakty i wtedy zdecydować o sposobie pojawienia się we Wrocku, tylko już bez żadnych zaskoków i niespodzianek.
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Dobra cham i świnia ze mnie i jeszcze zepsułem Wam taką niespodziankę.
Dziwny jesteś, nikt tego nawet nie napisał...
Chcesz to się obrażaj
- 0