integracja
Re: integracja
Ale kicha. Napisali, że kierowca toyoty trafił do szpitala. To o Tobie było? Nic Ci się nie stało?
- 0
Szanowni forumowicze. Czy chętnych na spotkanie jest tylu, aby przyniosło ono zadowolenie gospodarzom?
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
No właśnie. Przed chwilą miauczyński przywiózł szkło do akwa. Słyszał od kogoś, że w piątek jest spotkanie, ale nie mógł znależć postu. Proponowałem już wcześniej - może przenieść do działu Eventy. Raz, że pasuje, dwa, będzie bardziej widoczny.
Wczoraj Ania powiedziała, że nigdy już nie chce przeżywać takiej sytuacji, jak parę miesięcy temu. Przygotowała jedzonko na kilkanaście osób, a pojawiły się cztery
Wczoraj Ania powiedziała, że nigdy już nie chce przeżywać takiej sytuacji, jak parę miesięcy temu. Przygotowała jedzonko na kilkanaście osób, a pojawiły się cztery
- 0
Ale jaja .... widziałem naocznie .... korki stulecia spowodowaliście tą stłuczką.
Swoją drogą - chyba się pojawię tym razem w Supraślu .. będę miał 4 miejsca... niestety żona nie chciała mnie zabrać ....
Swoją drogą - chyba się pojawię tym razem w Supraślu .. będę miał 4 miejsca... niestety żona nie chciała mnie zabrać ....
- 0
Pozdrawiam
Tomek

シクリッド タンガニーカ
Temat przeniesiony, mam nadzieję, że bardziej widoczny będzie.
- 0
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
do szpitala zabrali na kontrolne badania
a w supraslu bede na 98procent
a w supraslu bede na 98procent
- 0
W akwarystyce tylko wtedy należy się spieszyć, gdy pęknie akwarium.
straszny_dran pisze:
trzymaj jedno miejsce dla mnie spowrotem jesli mozna
- 0
W akwarystyce tylko wtedy należy się spieszyć, gdy pęknie akwarium.
No, to w końcu szykuje się fajna ekipa. Dzieci też zabierajcie. Nasze panienki będą miały się z kim bawić. Zasady bez zmian - my robimy jedzonko, ulubione pićko każdy bierze ze sobą. W razie późnej pory powrotu do Białegostoku, mamy znajomego taksówkarza - kurs po i z powrotem za 50 zł. Wychodzi 12,50 zł od akwarysty, przy komplecie pasażerów. W razie czego, możemy te koszty pokryć. Liczy się dobra zabawa 

- 0